Geweldig resultaat Online Crowdfunding Event

Normal 083a197d4f239ae52633d46e26f74ca7728facd4
17-12-2020 | 16:15

Het was een prachtige avond!

Wat was het fantastisch gisteravond. Al jullie hartverwarmende reacties, de verbondenheid met iedereen en al die energie, wat voelde het goed om weer even met jullie samen te zijn. Met recht een prachtige afsluiting van een raar jaar!

En dan al die gulle donaties voor Zambia, Nepal en Oeganda. We kunnen het nog nauwelijks geloven, maar wij zijn er zo ontzettend blij mee! Samen hebben we het grandioze bedrag van € 93.672 bij elkaar gebracht – een hartverwarmend resultaat en het bewijs dat je samen meer bereikt! En de teller loopt nog!

Speciale dank aan Paul, Selina en Brendah voor jullie gepassioneerde, inspirerende en emotionele verhalen en voor jullie mooie werk.
En uiteraard ook een groot dankjewel voor onze presentatoren van de avond: Marlayne Sahupala en Buddy Vedder. Dankzij jullie energie en hart voor Habitat wisten jullie mensen te raken op deze prachtige avond!

Een speciaal bedankje voor Roland de Bruijn die onze collega’s heeft voorbereid op hun pitches, met een top resultaat, dat zag je! Uiteraard zijn wij heel blij met onze verdubbelaars Van Dillen, Allianz, Legian, APPM, Finance Factor, riz bouw en Talent&Pro, dankzij hun steun werd elke euro twee keer zoveel waard! Ook onze projectambassadeurs Marcel, Harry en Lenneke willen we bedanken voor hun mooie oproep en steun en tot slot een bedankje aan BroerZ die deze prachtige avond perfect voor ons in beeld heeft gebracht.

Heb je het gemist?
Kon je er toch niet bij zijn of wil je nog een keertje nagenieten? Via onze website kan je de show terugkijken. Deel de link vooral zodat er nog meer mensen kunnen genieten van deze bijzonder show.

Wil je ook nog doneren?
Doe dat dan zo snel mogelijk, dan kunnen wij er voor zorgen dat ze in Zambia, Nepal en Oeganda zo snel mogelijk aan de slag kunnen met jouw gift.