SAMEN BOUWEN, SAMEN HELPEN om de WERELD ook BETER en MOOIER te maken

Ron de Haas

Still to go

from €1,400 (60%)

BOUWREIS NAAR MALAWI

 

De wereld MOOIER en BETER maken en de mensen helpen in MALAWI – een van de armste landen ter wereld – om zo voor al die gezinnen en kinderen een "dak" boven hun hoofd te bouwen. Een fantastische BOUWREIS en een prachtige unieke uitdaging om met mijn enthousiasme, inzet en de volle 100% passie samen met alle mensen daar te bouwen aan de fundamenten van hun nieuwe woning en uiteraard ook voor hun opbouwende toekomst.

Samen met vrijwilligers, lokale bouwvakkers en de toekomstige bewoners BOUWEN aan een nieuwe woning met goede sanitaire voorzieningen en een nieuw thuis voor een gezin dat het echt nodig heeft.

Om die unieke bouwreis en uitdaging aan te gaan ben ik in een fantastisch BOUWTEAM met 14 collega's van de AW Groep en natuurlijk ook met Habitat for Humanity deze vrijwillige sponsoractie voor Habitat Malawi gestart. In 2020 was het doel om naar Zambia te gaan maar heeft helaas door de wereldwijde corona op het laatste moment niet door kunnen gaan. Inmiddels hebben we het mooie doel kunnen wijzigen naar het land Malawi. Vanaf 4 mei 2024 ga ik tien dagen lang in de sloppenwijken van de plaats Lilongwe een aantal woningen bouwen voor hun toekomst.

Conformeren aan de 17 Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties is een prachtige doelstelling van de AW Groep. In 2030 mag niemand meer in extreme armoede leven, niemand meer honger hebben, is er minder ongelijkheid tussen en binnen landen en moet iedereen toegang hebben tot betaalbare, betrouwbare en duurzame energie. Aan een aantal doelen kunnen we nu al heel concreet een invulling geven, te weten; doel 1 [geen armoede], doel 2 [geen honger], doel 3 [goede gezondheid & welzijn] en doel 6 [schoon water & sanitair].

Een goed en veilig (t)huis is het beste fundament voor een beter leven. Het betekent betere gezondheid, educatie, welzijn en een beter bestaan. Ik en Habitat for Humanity vinden dat huisvesting, gezondheid en geen armoede een basisrecht is voor iedereen.

Wil jij ook jouw "BOUWSTEENTJE" bijdragen?

Alle kleine bouwsteentjes zorgen en helpen SAMEN voor een (t)HUIS. 

Interesse in een betere & mooiere wereld voor iedereen en wil je mij helpen en uiteraard sponsoren om te helpen bouwen, aarzel niet en klik op onderstaande button.


Heel hartelijk dank voor jouw fantastische inzet & enthousiasme 👍😃

View all
€25 13-02-2024 | 22:01 Heel veel succes Ron. Mooi initiatief. Groet Guus en San
€50 28-01-2024 | 17:48
€25 21-01-2024 | 21:21
€5 12-12-2023 | 18:34
€745 12-12-2023 | 09:40 klik voor uitsplitsing bouwreiskosten donatiebedrag € 2.500 inschrijfgeld € 125 (zie algemene voorwaarden) aanmelden klik op 'Ik ga mee' en kies in het volgende scherm voor ‘Individueel’ deelnemers weten wie er allemaal meegaan met deze reis? klik hier! Klik hieronder of hierboven op het tabje 'Nieuws' voor al het nieuws/blogs over deze bouwreis. Doneer nu Ik ga mee 𝕏 Tikkie Laatste donaties Bekijk alle € 1.285 Wouter 11-12-2023 | 14:45 Aan: Ik bouw mee met Habitat. Samen bouwen we een beter leven. Donaties bouwreis Zambia 2020. Weten wie er in 2020 al voor mijn bouwreis gedoneerd hebben? Klik op de link hieronder. Veel dank aan alle donateurs! https://bouwmee.habitat.nl/fundraisers/ron-de-haas/donors