BOUWREIS NAAR MALAWI samen helpen, samen bouwen aan een (T)HUIS

Ron de Haas
from €1,400 (641%)

BOUWREIS NAAR MALAWI - samen bouwen om de lokale bevolking te helpen aan een eigen veilig (t)huis

 

SAMEN BOUWEN, SAMEN HELPEN om de WERELD ook BETER en MOOIER te maken

As vrijdag 3 mei ga ik met veertien vrijwilligers samen op BOUWREIS MALAWI om daar de armste mensen van de wereld te helpen en zelfs ook zelf mee te bouwen aan een veilig (t)huis. We gaan daar echt onze handen uit de mouwen steken en ook om al de "bouwsteentjes" op te metselen tot prachtige woningen zodat alle moeders en kinderen in een echt huis met goede sanitaire voorzieningen mogen gaan wonen.

- Volg onze blog en foto's op mijn site maar ook zeker op de site van het bouwteam; bouwreis awgroep-malawi  En https://bouwmee.habitat.nl/project/awgroep-malawi/updates

 

 

De wereld MOOIER en BETER maken en de mensen helpen in MALAWI – een van de armste landen ter wereld – om zo voor al die gezinnen en kinderen een "dak" boven hun hoofd te bouwen. Een fantastische BOUWREIS en een prachtige unieke uitdaging om met mijn enthousiasme, inzet en de volle 100% passie samen met alle mensen daar te bouwen aan de fundamenten van hun nieuwe woning en uiteraard ook voor hun opbouwende toekomst.

Samen met vrijwilligers, lokale bouwvakkers en de toekomstige bewoners BOUWEN aan een nieuwe woning met goede sanitaire voorzieningen en een nieuw thuis voor een gezin dat het echt nodig heeft.

Om die unieke bouwreis en uitdaging aan te gaan ben ik in een fantastisch BOUWTEAM met 14 collega's van de AW Groep en natuurlijk ook met Habitat for Humanity deze vrijwillige sponsoractie voor Habitat Malawi gestart. In 2020 was het doel om naar Zambia te gaan maar heeft helaas door de wereldwijde corona op het laatste moment niet door kunnen gaan. Inmiddels hebben we het mooie doel kunnen wijzigen naar het land Malawi. Vanaf 3 mei 2024 ga ik tien dagen lang in de sloppenwijken van de plaats Lilongwe een aantal woningen bouwen voor hun toekomst. Het doel is om 6 tot 7 woningen te gaan bouwen.

Conformeren aan de 17 Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties is een prachtige doelstelling van de AW Groep. In 2030 mag niemand meer in extreme armoede leven, niemand meer honger hebben, is er minder ongelijkheid tussen en binnen landen en moet iedereen toegang hebben tot betaalbare, betrouwbare en duurzame energie. Aan een aantal doelen kunnen we nu al heel concreet een invulling geven, te weten; doel 1 [geen armoede], doel 2 [geen honger], doel 3 [goede gezondheid & welzijn] en doel 6 [schoon water & sanitair].

Een goed en veilig (t)huis is het beste fundament voor een beter leven. Het betekent betere gezondheid, educatie, welzijn en een beter bestaan. Huisvesting, gezondheid en geen armoede is een basisrecht voor iedereen.

Het bewustzijn hiervan is het allerbelangrijkste om daar toch ook even bij stil te staan en ieder op zijn eigen manier daar aan mee te werken en samen met elkaar te steunen en van te genieten.

Wil jij ook jouw "BOUWSTEENTJE"  bijdragen?

***Alle kleine bouwsteentjes zorgen en helpen SAMEN voor een (t)HUIS ***

Interesse in een betere & mooiere wereld voor iedereen en wil je mij helpen en uiteraard SPONSOREN om te helpen bouwen, aarzel niet en klik op onderstaande button Doneer nu of kijk ook op de site bouwreis awgroep-malawi

Heel hartelijk dank voor uw interesse, enthousiasme, de mooie samenwerking & mogelijk de fantastische "bouwsteentjes"👍😃

Hartelijk dank en wens ons veel succes om de lokale bevolking te helpen.

Ron de Haas

View all
€20 04-05-2024 | 23:13 Zet 'm op Ronny, succes! Danny & Miranda.
€100 02-05-2024 | 22:06
€20 02-05-2024 | 20:05 Succes kerel 👍👍
€25 02-05-2024 | 19:51 Veel succes lieve Ron. Geniet ook van deze bijzondere ervaring 😘
€25 02-05-2024 | 16:11 Succes pap! Liefs Elize en Rosa ❤️
View all

Uitzwaaien en op weg naar Schiphol

03-05-2024 | 11:38 Uitzwaaien door alle collega's en familie en nu op weg naar Schiphol en vliegen naar de eerste tussenstop in Kenia 
Read more