ga mee op bouwreis

en bouw met eigen handen een nieuw (t)huis

Wil je zelf meehelpen aan een Habitathuis? Ga dan mee op bouwreis.

Wat ga je doen?
Een week lang bouw je samen met je team, de lokale bouwvakkers en de toekomstige bewoners aan hun nieuwe huis. Graven, sjouwen, timmeren, metselen, bamboevlechten: of je nu handig bent of niet, er is voor iedereen iets te doen.

Wat maak je mee?
Je bent letterlijk onderdeel van de gemeenschap. Je dompelt je onder in het dagelijks leven van de gemeenschap, maakt contact met de bewoners, speelt met de kinderen en werkt nauw samen met de bouwvakkers. En dat allemaal op plekken waar je als gewone toerist niet zo snel komt.

Wat levert het op?
Vieze handen, pijnlijke spieren, grote voldoening. Oftewel: een geweldige belevenis die je een leven lang bijblijft. Voor sommigen live-changing, voor anderen gezond relativerend. Maar ook de bewoners van de gemeenschap maken bijzondere dingen mee. Denk je eens in hoe het voor hen is dat mensen van de andere kant van de wereld komen meebouwen aan een betere toekomst voor hun familie! De ontroering, het respect en de band die je opbouwt – een bouwreis is een unieke ervaring.

    

Praktische informatie
Habitat begeleidt je reis, waarin ook tijd is voor culturele uitwisseling en een uitstapje. Je betaalt de reis- en verblijfkosten van je reis en steunt daarnaast het werk van Habitat met een donatie van € 1.500 per persoon.
Via jouw eigen actiepagina op www.bouwmee.Habitat.nl kun je iedereen informeren over je activiteiten en natuurlijk je vrienden, familie en collega’s vragen een steentje bij te dragen. Meer informatie over de sponsors werven voor je bouwreis vind je hier

Inschrijven als groep of individueel
Normaal gesproken organiseert Habitat bouwreizen voor bestaande groepen vanaf 12 personen. Je kunt zelf een groep samenstellen. Op dit moment hebben wij geen bouwreis waarvoor je je individueel kunt inschrijven. 

Geïnteresseerd? 
Onze bouwreisexpert Karin Nas vertelt je alles over de mogelijkheden. Je kunt haar bereiken via bouwreizen@Habitat.nl of 020-8002970.

Klik hier voor een overzicht van alle Habitat bouwreisteams