Wij nodigen je uit voor ons Online Crowdfunding event!

20-11-2020 | 13:58

Ontmoet de mensen van Habitat en kijk mee in Zambia, Nepal en Oeganda

Altijd al meer willen weten over het werk van Habitat ‘on the ground’ en kennis willen maken met onze collega’s ter plaatse? Of wil je met eigen ogen zien waar je donatie aan Habitat terechtkomt? Op 15 december kan het! Wij nemen je in anderhalf uur mee langs Habitats werk in Zambia, Nepal en Oeganda!

Live online crowdfunding event
15 december 2020, 17:30 – 19:00 uur

Op 15 december organiseert Habitat Nederland haar eerste live online crowdfunding event. Onze ambassadeurs en ervaren TV presentators Buddy Vedder en Marlayne Sahupala presenteren deze bijzondere avond waarin we live schakelen wij naar Nepal, Zambia en Oeganda en jij als deelnemer mee kunt ‘praten’ en je vragen stellen aan de experts in het veld. We nodigen je van harte uit voor deze avond. Een kaartje kopen is niet nodig; je aanmelden hieronder is voldoende. Wij sturen je dan ruim op tijd een link voor het event.

Meld je nu aan!

Het is een fondsenwervend event maar doneren is natuurlijk helemaal vrijwillig. Een kleine waarschuwing: het werkt wel aanstekelijk!
Een aantal bedrijven heeft hun medewerking al toegezegd en wij zijn heel trots en blij te kunnen vertellen dat elke donatie die je die avond doet, minimaal 2x zoveel impact heeft, dankzij deze organisaties.

De meest recente informatie over het event vind je hier >>