Westeinde

Westeinde draagt bij aan een duurzame toekomst
Closed You can't donate anymore
from €2,500 (102%)

Het einde van het jaar is traditioneel de tijd om terug te kijken op het afgelopen zakelijke jaar. Samenwerkingen worden gevierd met wat lekkers, of een heerlijke fles wijn. Een mooie traditie, waar wij dit jaar graag nét een andere draai aan geven. 

Uiteraard zijn wij net zo dankbaar voor de prettige contacten en fijne samenwerkingen van het afgelopen jaar. We willen ons gezamenlijk succes echter anders vieren dan met een fles bubbels of bonbons. Daarom doneert Westeinde de jaarlijkse reservering voor relatiegeschenken aan Habitat for Humanity. Zo delen we onze voorspoed met anderen in de wereld, die het hard nodig hebben. 

Habitat bouwt aan een duurzame toekomst door mensen een goed en veilig thuis te bieden. Een veilig thuis, waar veilig gewoond, geleerd en geleefd kan worden. Op een gezonde manier. Zo draagt Habitat bij aan aan een beter bestaan voor de nieuwe bewoners.

Westeinde Business Builders is een jong bedrijf met veel ervaring op het gebied van overnames. Wij richten ons op het doen van duurzame overnames voor onze klanten. Overnames die waarde creëren vanwege echte synergie en de juiste culturele fit. Zo bouwen we samen aan de toekomstbestendigheid van onze klanten.

Westeinde beseft zich dat basisvoorzieningen die voor ons vanzelfsprekend zijn, dat voor velen in de wereld nog niet zijn. Daarom dragen wij graag bij aan de missie van Habitat om mensen een veilig thuis te bieden. Door te doneren, maar in de toekomst ook actief deel te nemen aan bouwreizen om zo echt mee te bouwen aan een duurzame toekomst van mensen.

 

View all
€50 02-01-2023 | 10:36 Mooi en goed initiatief!
€2,500 16-12-2022 | 18:01