Team Multividuals

Samen werken aan onderdak voor gezinnen en hun kansen op ontwikkeling
Closed You can't donate anymore
from €2,019 (170%)

Multividuals goes Cambodja

Multividuals bestaat op 1 maart 2019 10 jaar. Een mooie mijlpaal waaraan wij iets bijzonders gaan koppelen.

Door Patrick Verbeij, onze relatie en opdrachtgever van Rabobank (Amstel en Vecht en Amsterdam) werd ik benaderd voor deelname aan een Bouwreis van de Stichting Habitat for Humanity. Ik kende de stichting nog niet en werd tijdens de informatieavond gegrepen door de doeltreffende aanpak. Samenwerken aan de verbetering van woonomstandigheden van Cambodjaanse families én daarbij zelf een week lang de armen uit de mouwen steken om de huizen te bouwen. Bekijk hier de presentatie van de Stichting Habitat for Humanity en specifiek de bouwreis naar Cambodja.

Die aanpak spreekt aan en past naadloos bij de wijze waarop wij vanuit Multividuals bijdragen aan het behalen van resultaten en teamprestaties. Door samen te werken en zelf actief concrete bijdragen te leveren aan het behalen van de beoogde doelstellingen voor en met onze opdrachtgevers. Ooit begonnen met de pay-off werken met kracht van mensen'  staan we als team Multividuals in 2019 nog steeds het liefst zelf met onze opdrachtgevers in het speelveld. 

Mede ter gelegenheid van ons 10-jarig jubileum, heb ik besloten op 15 maart met mijn dochter Marit mee te gaan met de bouwreis naar Siem Reap in Cambodja om samen letterlijk een onvergetelijke bouwreis 'mee te maken'. Samen met een team van circa 15 deelnemers waaronder Patrick Verbeij. 

 

MVO: Multividuals Verantwoord Ondernemen

Naast het fysiek bouwen van de huizen, levert Multividuals een aanzienlijke financiele bijdrage aan Habitat om bouwmaterialen te kopen. We noemen het MVO: Multividuals Verantwoord Ondernemen. Om ons initiatief kracht bij te zetten, willen wij jullie als relatie van Multividuals de mogelijkheid bieden om ook een financiele bijdrage te leveren aan het toekomstige welzijn van een aantal gezinnen in Cambodja en hen zo een betere toekomst te bieden. Via deze pagina kan dat. Het extra gedoneerde bedrag komt volledig ten goede aan bouwmaterialen. 

We vertellen je na afloop graag over onze belevenissen en de resultaten. 

Rob van Kouwen, mede namens team Multividuals

 

 

 

 

View all
€150 01-04-2019 | 10:34
€500 20-03-2019 | 17:37 Heel veel succes.ziet er top uit
€150 19-03-2019 | 19:16 Succes Nick!
€112 19-03-2019 | 17:49
€88 14-03-2019 | 17:33