Huurstunt

Bouw met Huurstunt mee voor Dalit-families in Nepal
from €2,500 (22%)

Dat een fijn huis heel belangrijk is, weten we bij Huurstunt als geen ander. Daarom helpt onze woningzoekmachine al ruim 10 jaar woningzoekenden bij het vinden van een fijne nieuwe huurwoning. Habitat for Humanity vindt dat een eigen huis de basis is voor een gezond en veilig bestaan, en we zijn het daar helemaal mee eens. Daarom steunt Huurstunt het goede werk van Habitat en bouwen wij graag mee aan een huis voor iedereen.

In het bijzonder steunt ons team het project waarbij Habitat huizen bouwt voor Dalit-families in Nepal. Dit zijn de armste en meest achtergestelde families in Nepal en een huis kopen of huren is voor deze families vaak niet weggelegd. Net als Habitat, vindt Huurstunt dat hier verandering in moet komen en daarom bouwen wij graag mee aan huizen en een toekomst voor deze families. Help jij ook mee? 

View all
€250 09-06-2023 | 11:38 Bij 123opzeggen.nl zijn we meer dan alleen een bedrijf dat gespecialiseerd is in het opzeggen van abonnementen. We zijn een gemeenschap met een hart voor mensen in nood, en we begrijpen dat er momenten zijn waarop we verder moeten kijken dan ons eigen werk en een helpende hand moeten bieden waar dat nodig is. Daarom zijn we enorm trots om aan te kondigen dat we een donatie hebben gedaan aan Habitat, een organisatie die zich inzet om het leven van mensen wereldwijd te verbeteren door het bieden van fatsoenlijke huisvesting. Deze specifieke donatie zal ten goede komen aan de Dalit-families in Nepal. De Dalits, vaak aangeduid als 'onaanraakbaren', zijn een gemarginaliseerde groep in Nepal die vaak te maken heeft met extreme armoede en sociale uitsluiting. Onze donatie is een klein gebaar om hen te helpen een betere toekomst op te bouwen, een thuis dat ze hun eigen kunnen noemen. Het werk dat Habitat voor Humanity doet, is onmisbaar en we zijn blij dat we hun missie kunnen ondersteunen. Maar we beseffen ook dat ons werk hier niet ophoudt. We blijven zoeken naar manieren om een positieve impact te maken, zowel in onze directe gemeenschap als wereldwijd. Bij voorbaat dank aan al onze klanten voor het mogelijk maken van deze bijdrage.
€25 30-03-2022 | 15:04
€5 28-03-2022 | 14:11
€5 28-03-2022 | 12:17
€25 28-03-2022 | 12:12