Van Oers United

Van Oers United voor Guatemala
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 6.600 (50%)

Op 3 juni 2018 kreeg Guatemala een van de meest krachtige vulkaanuitbarstingen in decennia te verduren, die alles op haar pad in modder en as veranderde. De Fuego-vulkaan ligt 30 kilometer ten zuidwesten van Guatemala-Stad, ongeveer 10 kilometer van Antigua Guatemala. Dit is ook een van de belangrijkste landbouwgebieden voor kleine boeren in dit land, en het gebied waar Van Oers United zijn productie van peultjes en sugar snaps vandaan haalt.

Vier maanden na de vulkaanuitbarsting ontvingen we bericht van onze farming partner dat reddingsmissies nog steeds bezig zijn, dat meer dan 3.000 mensen in de nabijgelegen gemeenschappen nog steeds dakloos zijn of onder moeilijke omstandigheden leven en dat er nog steeds bijna 200 mensen worden vermist.

Met het doel onze boeren en hun gezinnen te ondersteunen bij de wederopbouw van hun huizen en gemeenschappen, heeft Van Oers United een inzamelingsactie opgezet in samenwerking met een Habitat For
Humanity .

Help mee!
U kunt ons ook helpen, laat uw steun blijken met een bijdrage via deze pagina.

Voor meer info mbt Habitat voor Humanity: www.habitat.nl

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 25 24-10-2018 | 09:55 From Normandy (Lessay), we support VOU initiative for GUATEMALA !
€ 300 19-10-2018 | 11:17
€ 3.000 28-08-2018 | 00:00