Van der Heide

Van der Heide werkt samen met Habitat aan een veilige wereld
Normal 1fe713e078205d2800bebd90c0459f580f9631cd
van totaal € 15.000 (85%)

Werken aan veiligheid; van der Heide doet het elke dag. Al onze medewerkers leveren vanuit hun eigen expertise een waardevolle bijdrage. Het begrip veiligheid is voor ons bijna een vanzelfsprekendheid. Helaas is dat voor veel mensen anders.

Ruim 1 miljard mensen leven onder zeer slechte omstandigheden, zonder fatsoenlijk dak boven hun hoofd. Dat raakt ons. Want we vinden dat iedereen recht heeft op een gevoel van veiligheid. Maar hoe maak je het verschil?
Omzetstijging en winst zijn volgens ons niet de enige pijlers onder een gezonde bedrijfsvoering. En daarom delen wij onze missie en ambitie met Habitat: een veilige wereld creëren. Bouwt u mee?

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 29 20-02-2018 | 00:00 Donaties collega's foute kersttruienactie 2017
€ 30 04-12-2017 | 00:00 Rien draagt bij aan een veilig thuis door aanschaf van een fietstenue. Veel fietsplezier!
€ 5 20-10-2017 | 00:00 Nagekomen sponsorgeld survivalrun 2017
€ 12.814 01-10-2017 | 00:00
Bekijk alle

Droom wordt werkelijkheid

09-07-2019 | 13:39 India, oktober 2018 Malar droomt. Ze droomt van een stenen huisje met een vloer van cement. In haar droom slapen haar kinderen veilig op deze vloer met een stevig dak boven hun hoofd en een deur die afgesloten kan worden. Geen angst meer voor slangen of ander ongedierte wat 's nachts hun huisje binnenkomt. Niet meer de hele nacht waken zodat de kinderen veilig kunnen slapen. Geen nachtelijke wandelingen het veld in om naar de wc te kunnen, met het gevaar van verkrachting of door ongedierte gebeten te worden. Goed slapen en overdag fit genoeg voelen om meer werk te kunnen verzetten en zo inkomen te vergaren. Kinderen die goed uitgerust zijn en daardoor minder vaak ziek zijn en iedere dag naar school kunnen. Malar haar droom wordt werkelijkheid. Haar huisje met stenen vloer, stenen muren, een veilig dak en ramen en deuren die op slot kunnen, is bijna klaar. Door Habitat for Humanity en de inzet van heel veel vrijwilligers/bouwreizigers samen met de bewoners, kan Malar bouwen aan een toekomst voor haar en haar kinderen. Collega's Hanneke van der Ploeg, Bert Kats en Gonda Boringa reisden in oktober 2018 samen met Habitat Nederland af naar India om mee te helpen bouwen aan deze droom, aan een toekomst. Tien dagen staken zij, samen met de teamleden van team Carpe Diem, de handen uit de mouwen en bouwden zij mee aan een veilig (t)huis. Een ervaring om nooit te vergeten. Wil jij ook weten hoe je mee kunt bouwen aan een veilige toekomst, neem dan contact op met Habitat Nederland.
Lees meer