Thunnissen Groep

Thunnissen Groep bouwt mee voor vluchtelingen uit Oekraïne
from €1.500 (0%)
Iedere dag zetten wij ons in voor een duurzame toekomst en bouwen wij aan een mooier Nederland. Dit doen wij door mooie woonomgevingen te realiseren, waar mensen veilig en prettig kunnen wonen. En bovenal, door een fijne plek creëren met aandacht voor de omgeving, waar eigenaren, bewoners en gebruikers trots op zijn. Dat is onze missie. Een huis biedt zekerheid en veiligheid en geeft ruimte om op te groeien en kansen voor de toekomst. Voor ons is dit vanzelfsprekend. Helaas is dat niet overal zo.
 
De oorlog in Oekraïne heeft volgens UNHCR meer dan 7 miljoen mensen uit hun huizen verdregen: zij zijn hun huizen ontvlucht en zoeken grotendeels buiten hun eigen land een veilige plek om voorlopig te kunnen verblijven. Habitat werkt vanaf de eerste dag samen met diverse partners en overheden om tijdelijk en voor lange termijn onderdak te vinden voor mensen die alles hebben moeten achterlaten en hun leven weer moeten oppakken in de buurlanden.

Wij gunnen iedereen een degelijk en veilig huis, daarom steunen wij Habitat door mee te bouwen aan een veilige plek voor deze gezinnen. Bouw jij met ons mee?