Hypotrust

Hypotrust steunt Habitat voor een betere woonwereld
van totaal € 2.500 (101%)

Hypotrust is al sinds 1993 bezig om wonen in Nederland mogelijk te maken. Dit doen we door samen met geldverstrekkers hypotheekproducten te ontwikkelen en deze via onafhankelijk adviseurs beschikbaar te stellen aan consumenten. Vanwege ons 25-jarig jubileum willen we ook helpen om de woonbehoefte van mensen die het hard nodig hebben waar te maken. Lees hier ons nieuwsbericht 

Een veilig thuis, een woonomgeving waar kinderen gezond kunnen opgroeien en waar de mogelijkheid is om ook echt te denken en te bouwen aan de toekomst.

Daarom steunen wij Habitat for Humanity, want zij verwezenlijken deze doelen. Wij steunen niet alleen met een donatie van €2.500,-, maar roepen ook u op om bij te dragen met een donatie, zodat we samen voor een betere woonwereld kunnen zorgen! 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.