Team Cement 4

Closed You can't donate or start fundraising anymore

Dit is de 4de bouwreis van Team Cement, na India, Lesotho en Cambodja gaan ze nu op avontuur in Guatemala.

 Bouwreisinformatie

wanneer    van 17 januari tot en met 26 januari 2020
waar   Guatemala
richtprijs   € 2.700
aanmelden   klik op 'Ik ga mee' en kies in het volgende scherm voor ‘individueel’
deelnemers   weten wie er allemaal meegaan met deze reis? klik hier!

 

Klik hieronder of hierboven op het tabje 'Nieuws' voor al het nieuws/blogs over deze bouwreis.

Hieronder vind je een album met alle foto's 

View all
€25 06-02-2020 | 09:21 To: Een echt huis...!
€40 31-01-2020 | 23:28 To: Een echt huis...!
€30 28-01-2020 | 17:31 To: Samen bouwen aan een betere toekomst! Omdat je ook dit recht vanuit je hart doet!❤️
€75 23-01-2020 | 21:33 To: Samen sterk voor Guatemala Heb respect voor jullie. Petje af, maar jullie kunnen beter je pet op houden.
€75 23-01-2020 | 21:24 To: Doe wel en zie niet om Heb respect voor jullie, dat je dit doet. Petje af. maar jullie moeten je pet maar ophouden.
View all

Team Cement blikt in woord en beeld terug op een fantastische week in Guatemala

27-01-2020 | 11:09     #HabitatForHumanity,  samen onderweg naar een betere toekomst. Jeannette   Met liefde ❤ samen een steentje bijdragen voor een betere wereld.Johnny   De kleurrijke kleding en de vrolijkheid doet anders vermoeden, maar wat zijn deze mensen arm en wat is de hulp van Habitat ontzettend hard nodig. Anneke     Bouwen met Habitat om voor hem hopelijk een klein beetje verschil te maken! Mathilde   Een bouwreis kent grappige en doorsnee foto’s, ontroerende en nietszeggende momenten en families waarvan de een je meer raakt dan de ander. Maar het belangrijkste is toch wel: we doen het SAMEN! Noël   Bijzondere ervaring om zelfs het zand voor het cement eerst te zeven samen met moeder en dochter van 13, voor de cookstove. Margot   Het contrast was de laatste bouwdag het grootst, het verschil enorm.....maar het verschil wat wij maakten was ook enorm en dat maakte het contrast wat kleiner......het zijn de kleine dingen die het doen...... Wietze   Vele handen maken licht werk.....tijdens onze bouwreis hebben wij als super enthousiast team het verschil mogen maken voor gezinnen in Guatemala zodat ze een betere en gezondere toekomst tegemoet gaan. Monique   Hoe eenvoudig lijkt het: een steen sjouwen (oke....honderden stenen sjouwen), maar wat maakten wij deze week het verschil met het sjouwen van die stenen, het vlechten van beton, het maken van latrines en ovens en wat maakte deze week het verschil in mijn leven! Alies   Uno...dos...tres...arriba!! Work hard, play hard 😄KIm   Team Cement was in Guatemala,Zij bouwden aan ‘n huis in Solola,Ze zwoegden zich rot,Aan Stoof en aan Pot,Daarna zongen zij tralalálaLálalalalála.Frank en Marga   De foto lijkt er een van honderd jaar terug in de tijd. Maar deze week hebben wij deze vreselijk arme maar trotse, hartelijke familie een betere toekomst gegeven, simpelweg door onze tijd en arbeid te delen. Annet   Lenneke    Klik hier voor een album met alle foto's  
Read more