TBI naar Roemenië

Closed You can't donate or start fundraising anymore

TBI gaat voor de 5de keer op een Habitat bouwreis. Dit jaar hebben ze gekozen voor Roemenië. 

In Roemenië woont 52% van de families in overbevolkte huizen zonder enige privacy en vaak zonder toilet en stromend water.  Habitat Roemenië is blij met de komst van dit team.

Bouwreisinformatie

wanneer    van 6 t/m 14 april 2019
waar   Cumpana, Roemenie
richtprijs   € 3.500
aanmelden   klik op 'Ik ga mee' en kies in het volgende scherm voor ‘individueel’
deelnemers   weten wie er allemaal meegaan met deze reis? klik hier!

 

Klik hieronder of hierboven op het tabje 'Nieuws' voor al het nieuws/blogs over deze bouwreis.

Hieronder vind je een album met alle foto's

View all
€25 15-04-2019 | 09:12 To: In woord en daad!!! elk steen is er een!!!
€25 08-04-2019 | 14:56 To: Een mooi en veilig thuis bouwen in Roemenie met TBI 2 jaar geleden mocht ik dit ook beleven, ik zou het zo opnieuw doen. Tot het zo ver is wil ik graag anderen steunen die hier aan meewerken. Succes Gerard!
€25 06-04-2019 | 08:29 To: Bouwvrouw aan de slag! Wat goed dat je dit doet! We zijn trots op je. Doe je best Sas!
€239 05-04-2019 | 22:23
€25 04-04-2019 | 22:58 To: Romana TBI / Habitat Humanity Bouw team 2019
View all

De afsluiting

13-04-2019 | 21:49  De afsluiting van een schitterende week in RoemeniëAfgelopen dagen heb ik het voorrecht gehad om als Habitat reisleider met het TBI Team naar Roemenië te reizen. Een groep van 12 individuen, werkzaam bij verschillende TBI-werkmaatschappijen. Een groep van mannen en vrouwen die ik gedurende deze week beter heb leren kennen, die stuk voor stuk het hart op de juiste plaats hebben zitten en die zich volledig hebben gegeven. In een week tijd is er enorm veel werk verricht. Het contrast tussen het begin van de bouwreis en de laatste bouwdag is vergelijkbaar met het verschil als tussen “zwart” en “wit”. Veel muren zijn van ruw beton of gipsplaten omgetoverd in prachtig gestucte witte muren. Het resultaat heeft iedereen in de vorige blogs kunnen zien en lezen. Alle verwachtingen die Habitat voorafgaand aan deze week had zijn met betrekking tot de hoeveelheid werk overtroffen. Planningen werden van dag tot dag aangepast, want het TBI Team realiseerde deze week zo veel. Behalve de bouwresultaten gebeurde er meer. Deze week heeft van 12 individuen één Team gemaakt. Mooie gesprekken op de bouwplaats en daarbuiten. Het nuttige werd gecombineerd met het aangename. Dus hard werken, maar ook veel plezier! En wat hebben we met elkaar gelachen! Het was een week om nooit meer te vergeten. Vele foto’s en filmpjes zullen ons daarbij helpen. De mooiste herinneringen heb ik in mijn hart gesloten. Ik dank TBI, de Teamleden van deze week en uiteraard alle sponsoren die deze reis mogelijk hebben gemaakt. Samen hebben we het verschil gemaakt!Vanavond sluiten we in Boekarest gezellig af met een diner en drankje. Wel verdiend na alle inspanningen deze week. Morgen reizen we terug naar Nederland. Iedereen in het Team kijkt uit naar het weerzien met vrienden en familie op Schiphol of thuis. Want ook mede dankzij hen hebben we deze reis kunnen maken. Vol bewondering neem ik morgen afscheid van dit geweldige TBI-Team. Dank, dank, dank…..en hopelijk zien we elkaar snel weer!Maarten PetersVrijwillig reisleider bij Habitat Nederland
Read more