MalawiClan

Closed You can't donate or start fundraising anymore

Dit is de 12de bouwreisclan die, in wisselende samenstelling met een aantal vaste waarden, op pad gaat om te bouwen in de wereld.

Elke bouwreis is weer een bijzondere ervaring met deze flexibele positieve en hardwerkende groep. Er wordt veel contact gemaakt met de lokale bevolking, gespeeld met de kinderen en men heeft oog voor detail, kortom een feest van een week.

Bouwreisinformatie

wanneer    van 1 t/m 10 november 2019
waar   Malawi
richtprijs   € 2.850
aanmelden   klik op 'Ik ga mee' en kies in het volgende scherm voor ‘individueel’
deelnemers   weten wie er allemaal meegaan met deze reis? klik hier!


Klik hieronder of hierboven op het tabje 'Nieuws' voor al het nieuws/blogs over deze bouwreis.

Hieronder vind je een album met alle foto's

View all
€250 10-11-2019 | 10:02 To: Een eigen huis, een plek om veilig in te wonen.
€25 07-11-2019 | 20:21 To: Ik ga bouwen in Malawi
€5 31-10-2019 | 10:00 To: Ik ga bouwen in Malawi
€25 30-10-2019 | 08:02 To: Bouwen voor de kinderen van Malawi!
View all

Vrijdag 8 november

10-11-2019 | 21:24 Laatste bouwdag Laatste keer werkhandschoenen aan, laatste keer bouwhelm op, laatste keer tegentroffelen, laatste keer matope, laatste keer vloertje leggen, laatste keer een stenenlijntje. Maar ook voor de eerste keer een huis met het dak erop, voor de eerste keer een speech in het Chechewa, voor de eerste keer een diplomauitreiking, voor de eerste keer wordt de chief van het dorp opgetild, voor de eerste keer de Macarena dansen 💃 🕺op bouwschoenen, voor de eerste keer een lunch bereid in coproductie van Malawi/Nederland. Voor de de eerste keer een afscheid zonder tranen 😢 En dan een laatste dans, een laatste blik op de drie huizen, laatste knuffel, laatste keer zikomo, laatste keer uitzwaaien, laatste keer bumpy road terug naar het hotel, laatste keer shoppen (of toch niet😉), laatste keer zwemmen, laatste vieze drankje🍻 🥂, laatste nootjes. Al die laatste keren, we missen het nu al en worden er bijna weemoedig van....Wat hebben we genoten van al die lachende gezichten en enthousiaste begroetingen van de homeowners, hun familieleden, de bouwvakkers en zoveel kinderen uit de hele community. We sluiten de dag af met een laatste diner in Mulanje, maar ook met een eerste bouwreissprookje dat wordt voorgelezen door Bemmels Witje, alle witte dwergjes werden een beetje stil van de mooie verhalen over de ontmoetingen en samenwerking tussen de witte en de zwarte dwergjes.Bemmels Witje werd natuurlijk bedankt door alle andere dwergjes en toen waren daar toch ook nog wat traantjes. De eerste echte Malawifilm, gemaakt door de filmdwerg, bracht een mooi einde aan de dag waarna de dwergjes moe maar voldaan in hun bedjes stapten. Liefs van de Delftse dwergjes en alle andere witte bouwdwergen
Read more