Habitat Business Club bouwreis 2019

Closed You can't donate or start fundraising anymore

Van 9 november tot en met 17 november 2019 staat alweer de zesde Habitat Business Club bouwreis gepland. Het team met businessclubleden reist ditmaal af naar Pondicherry in India om daar een week lang mee te bouwen met Habitat.

Met lokale materialen en volgens de daar geldende gebruiken werken CEO’s en managers uit het Nederlandse bedrijfsleven een week lang zij aan zij met mensen die nu nog in een krot leven. De HBC-bouwreis is met recht een unieke belevenis! De business-component van deze reis - ‘sparren’ met gelijkgestemden en van elkaars ervaringen leren en zo tot nieuwe inzichten komen – heeft nog meer toegevoegde waarde door de bijzondere ervaring van de bouwreis.

Natuurlijk wordt er heel wat werk verzet – je gaat stenen stapelen, funderingen hakken of misschien muren metselen – maat het gaat niet alleen om het bouwen. De ervaring die je deelt met je team én met de gezinnen voor wie je bouwt, maken het echt bijzonder. De ontroering, het respect en de band die je opbouwt maken een bouwreis onvergetelijk!

Wim van Ziel, directeur Riz Bouw:
“De sociale contacten die je tijdens een bouwreis met Habitat hebt, zijn heel bijzonder, waardevol en interessant. Je deelt alles met elkaar, kunt met elkaar sparren en van elkaar leren. Je krijgt snel een band als je samen buffelt in de hitte of in de stromende regen.”

Gerbert Mos, directeur Particulieren en Private Banking Rabobank Amsterdam:
“Er is maar weinig dat meer voldoening geeft dan samen een huis bouwen voor iemand die dat heel hard nodig heeft.”

Mee met de Habitat Business Club bouwreis 2019
Deze HBC-bouwreis staat open voor alle leden van de Habitat Business Club. Leden betalen naast hun HBC-donatie van € 3.000 per jaar alleen nog hun reis- en verblijfskosten voor deze unieke bouwreis. Inschrijven kan eenvoudig met een klik op 'Ik ga mee' (kies in het volgende scherm voor ‘individueel’). Liever eerst meer informatie over deze bouwreis of de Habitat Business Club? Mail naar Jennifer Lemke, directeur Habitat Nederland.

Pondicherry, India
De 6e HBC-bouwreis gaat naar het platteland van India. Hier leven veel gezinnen in extreme armoede en onveiligheid, zonder fatsoenlijk dak boven hun hoofd. De families waar we voor gaan bouwen wonen nu nog in hutjes gemaakt van modder, met een dak van stro. In de regentijd lekken de daken lekken en staan de moddermuren van veel huizen op instorten. De hutjes hebben geen sanitaire voorzieningen, waardoor vrouwen en meisjes gevaar lopen als ze in het donker naar buiten moeten. Habitat bouwt hier eenvoudige huizen van baksteen en biedt hiermee gezinnen een stevig fundament voor de toekomt!  

Bouwreisinformatie

wanneer    van 9 november tot en met 17 november 2019
waar   Pondicherry, India
aanmelden   klik op 'Ik ga mee' en kies in het volgende scherm voor ‘individueel’
deelnemers   weten wie er allemaal meegaan met deze reis? klik hier!

 

Jennifer Lemke

j.lemke@habitat.nl

0208002970

View all
€25 07-01-2019 | 21:34 To: habitat Business Club 2019 naar Zuid India
€50 06-01-2019 | 19:56 To: habitat Business Club 2019 naar Zuid India 50 jaar huwelijk Trude en Jan
€50 06-01-2019 | 16:11 To: habitat Business Club 2019 naar Zuid India
€25 06-01-2019 | 15:58 To: habitat Business Club 2019 naar Zuid India
€50 06-01-2019 | 15:52 To: habitat Business Club 2019 naar Zuid India