Expeditie Habitat naar Nepal

Closed You can't donate or start fundraising anymore

HELAAS HEBBEN WIJ IN VERBAND MET DE MAATREGELEN RONDOM DE CORONA PANDEMIE, TOT NADER ORDER ALLE BOUWREIZEN, EN DUS OOK EXPEDITIE HABITAT, MOETEN ANNULEREN.

Aangezien er in ieder geval tot  JUNI 2023 geen bouwreizen buiten Europa zullen zijn, is besloten om Expeditie Habitat volledig te annuleren. 

Alle donaties die via de deelnemers aan de Expeditie zijn binnengekomen voor ons project in Nepal, komen uiteraard nog steeds ten goede aan ons werk in Nepal. 

View all
€50 24-12-2020 | 12:54 To: Ik ga met Expeditie Habitat naar Nepal. Sponsor je mij?
€45 17-12-2020 | 16:24 To: Ik bouw mee voor betere huisvesting in Nepal. Sponsor je mij? We make a living by what we get, but we make a life by what we give!
€100 16-12-2020 | 09:18 To: Ik bouw mee voor betere huisvesting in Nepal. Sponsor je mij?
€25 15-12-2020 | 20:45 To: Ik bouw mee voor betere huisvesting in Nepal. Sponsor je mij?
View all

Onze bouwreis naar Nepal uitgesteld, maar Habitat is juist nu nodig

31-08-2020 | 14:39 Posted on: Ik ga met Expeditie Habitat naar Nepal. Sponsor je mij? COVID-19 heeft haar sporen achtergelaten in alle landen op alle mogelijke manieren. Wie is er niet door geraakt? Helaas is ook onze bouwreis naar Nepal uitgesteld. Wij balen daar als groep enorm van, maar juist de mensen die huisvesting nodig hebben worden erdoor geraakt. We hebben afgesproken dat we in 2021 alsnog gaan, wanneer precies is onbekend. Maar dat betekent niet dat Habitat for Humanity stil zit! Habitat is in diverse landen gestart met speciale 'Covid-19'projecten, gericht op hygiëne, bewustzijn en sanitatie. Die projecten voor huisvestingsrechten en microfinancieringen voor huisvesting gaan ook gewoon door. Bijzondere aandacht wil ik geven aan Beiroet. Het is alweer 4 weken geleden, die enorme explosie in Beirut. Nu de meeste camera’s daar alweer vertrokken zijn, op zoek naar ander nieuws, is het tijd om het puin op te ruimen en te starten met de wederopbouw voor die duizenden mensen die dakloos geraakt zijn. Habitat-collega's in Libanon zijn hard aan het werk om de meest kwetsbare gezinnen te helpen hun leven weer op te pakken. Samen met lokale partners inventariseren ze de schade aan huizen en andere gebouwen en onderzoeken hoe we zoveel mogelijk mensen kunnen helpen nu hun huizen verwoest zijn. Lees hier meer over wat Habitat in Beiroet doet en hoe jij kan helpen  
Read more