Be the change, be you!

17-11-2019 | 20:39

Be the change, be you!

Onze bijzondere reis is voorbij. Het was een week die veel indruk en herinneringen heeft gemaakt.

Wij hebben mensen geholpen aan een betere toekomst en wat is dat hard nodig want; probeer je eens voor te stellen dat je een kind van nog geen 6 jaar oud bent en je geen ouders meer hebt, hoe zou dat voelen? Probeer je eens voor te stellen dat je niet weet of je vanavond te eten krijgt, hoe zou dat zijn? Probeer je eens voor te stellen dat je nooit schone kleren draagt, hoe zou dat voelen?  Oooh wat gunnen wij Zambia de ontwikkeling die zo hard nodig is.

Op zaterdag sluiten we deze reis af met een safari in Chaminuka. Echt geweldig! Op een heuvel ligt een Afrikaans lodge vanaf waar je prachtige uitzichten over het park hebt. In twee jeeps reden wij over het park rond (het bevat drie van de Big Five) om met behulp van een gids verschillende dieren te spotten. Nou en dat is gelukt hoor, zo zagen wij giraffe, zebra’s, olifanten, leeuwen, antilopen en nog veel meer.

Het was een genoegen om deze week onderdeel te zijn van een prachtige groep mensen. Geen kamp Noord en geen kamp Zuid maar een hele enthousiaste groep mensen met verschillende talenten en smaken. Bedankt voor de herinneringen en momenten met elkaar.

Wisten jullie dat de Dutch Flower Foundation nog veel meer andere projecten en initiatieven ondersteunt? Of willen / of gaan jullie iets doen voor een goed doel? Kijk eens op de website https://www.dutchflowerfoundation.nl/nl/ of laat het ons weten via bestuur@dutchflowerfoundation.com


Tot plotseling en geniet intens!

Mark Stam