Het begint weer te kriebelen…

22-01-2024 | 09:00

10 oktober 2023, twee dagen voor onze officiële vertrek naar Jordanië. De tassen al ingepakt, alle voorbereiding getroffen en ineens … Uitstel van onze bouwreis vanwege de oorlog in Israël/Gaza. Een dikke teleurstelling, maar hoe fantastisch een bouwreis ook is, onze veiligheid staat altijd voorop. We hebben tenslotte niet alleen rekening te houden met onszelf, maar ook met ons thuisfront.

 

We pakken de draad weer op en de dagelijkse gang van zaken zit er al snel weer in. Met het uitstellen van de reis, verdween deze eerlijk gezegd ook een beetje naar de achtergrond. Waar we voor oktober nog druk waren met de voorbereidingen, is nu eigenlijk alles al klaar voor als we wel mogen gaan in t voorjaar. Het viel stil in de Dhanyawad appgroep, tot… afgelopen week.

 

Bericht van Habitat. Onze bouwreis kan doorgaan! Van 18 tot en met 28 april gaan we op bouwreis naar Jordanië! De agenda’s worden erbij gepakt om een nieuwe vertrekbijeenkomst te plannen. Dan maken we ook (voor sommige hernieuwd) kennis met onze bouwreisbegeleider Jacco (Marco kan helaas niet met ons mee in april).

 

Nog 12 weken… Hoe warm is het in Jordanië in april? Is mijn paspoort nog lang genoeg geldig? Waar is mijn Jordan pass incl visum? Langzaamaan begint het weer te kriebelen…