[copy] [copy] [copy] [copy]

Still to go

Team Dhanyawad gaat in oktober 2023 voor de vierde keer op bouwreis. Ons vrouwenteam bouwde eerder in Nepal, Vietnam en Lesotho en dit keer gaan we samen met de familie en lokale bevolking aan een goed en veilig (t)huis bouwen in Al Alraq Wahet in Jordanië.

Jordanië heeft 11 miljoen inwoners, en vangt meer dan 757.000 vluchtelingen uit buurtlanden zoals Syrië, Soedan en Irak op. Meer dan 2 miljoen mensen leven in armoede, ze hebben geen veilig onderkomen, geen tot nauwelijks toegang tot betaalbare gezondheidszorg en niet alle kinderen kunnen naar school. Het land en haar inwoners staan voor grote uitdagingen om hierin verbeteringen te brengen.  

Jordanië is het 3e land ter wereld met de meeste waterschaarste (in 2025 wordt zelfs een absoluut watertekort verwacht) en kent een acute beperking van energiebronnen, omdat het land vrijwel geheel van energielevering uit het buitenland afhankelijk is. Kortom, het land en haar inwoners staan voor grote uitdagingen om hierin verbeteringen te brengen. 

De vrouwen van het bouwteam Dhanyawad verheugen zich erop om met Habitat for Humanity naar Jordanië op bouwreis te gaan en de handen uit de mouwen te steken om een familie concreet op weg te helpen naar een beter leven.  

Voor wie we gaan bouwen weten we nu nog niet, dit kan een Jordanees gezin zijn, maar het kan ook een vluchtelingengezin uit bijvoorbeeld Syrië, Soedan of Irak zijn.

We kijken er naar uit om hen te ontmoeten.

Tot die tijd gaan we hard aan het werk om het donatiebedrag bij elkaar te krijgen. Wil je daar je (financiële) steentje aan bijdragen? Klik dan op de ‘Doneer nu’ button.

Alvast bedankt voor je belangstelling voor onze voorgenomen bouwreis.

Met hartelijke bouwgroet,

Ilse, Marloes, Renate, Anita, Patricia, Linda, Gonda, Evelien, Nanneke, Arliene en Irma

Bouwreisinformatie

wanneer    14 tm 21 oktober 2023
waar   Al Azraq Wahed, Jordanië
kosten bouwreis   € 1.000 (exclusief ticketkosten, exclusief donatie)
klik voor uitsplitsing bouwreiskosten
donatiebedrag   € 1.500
inschrijfgeld   € 125 (zie algemene voorwaarden)
aanmelden   klik op 'Ik ga mee' en kies in het volgende scherm voor ‘Individueel’
deelnemers   weten wie er allemaal meegaan met deze reis? klik hier!


Klik hieronder of hierboven op het tabje 'Nieuws' voor al het nieuws/blogs over deze bouwreis.

Hieronder vind je een album met alle foto's

View all
€150 31-05-2023 | 08:17 To: Gonda bouwt mee in Jordanië. Samen bouwen we een beter leven.
€25 27-05-2023 | 15:42 To: Samen kunnen we het verschil maken! Jullie laten je zien en jullie helpen / bouwen mee aan beter wonen Weet zeker dat elk steentje helpt !!! Heel veel succes en dat veel mensen jullie bouw steunen . De mensen daar en ook jullie organisatie verdienen het !!!!
€400 20-05-2023 | 21:14 To: Samen kunnen we het verschil maken! Verkoopopbrengst 1e hoeveelheid flesjes Limoncello.
View all

Team Dhanyawad gaat in oktober 2023 voor de vierde keer op bouwreis.

09-03-2023 | 09:56 Ons vrouwenteam bouwde eerder in Nepal, Vietnam en Lesotho en dit keer gaan we samen met de familie en lokale bevolking aan een goed en veilig (t)huis bouwen in Al Alraq Wahet in Jordanië. Jordanië heeft 11 miljoen inwoners, en vangt meer dan 757.000 vluchtelingen uit buurtlanden zoals Syrië, Soedan en Irak op. Meer dan 2 miljoen mensen leven in armoede, ze hebben geen veilig onderkomen, geen tot nauwelijks toegang tot betaalbare gezondheidszorg en niet alle kinderen kunnen naar school. Het land en haar inwoners staan voor grote uitdagingen om hierin verbeteringen te brengen.   Jordanië is het 3e land ter wereld met de meeste waterschaarste (in 2025 wordt zelfs een absoluut watertekort verwacht) en kent een acute beperking van energiebronnen, omdat het land vrijwel geheel van energielevering uit het buitenland afhankelijk is. Kortom, het land en haar inwoners staan voor grote uitdagingen om hierin verbeteringen te brengen.  De vrouwen van het bouwteam Dhanyawad verheugen zich erop om met Habitat for Humanity naar Jordanië op bouwreis te gaan en de handen uit de mouwen te steken om een familie concreet op weg te helpen naar een beter leven.   Voor wie we gaan bouwen weten we nu nog niet, dit kan een Jordanees gezin zijn, maar het kan ook een vluchtelingengezin uit bijvoorbeeld Syrië, Soedan of Irak zijn. We kijken er naar uit om hen te ontmoeten. Tot die tijd gaan we hard aan het werk om het donatiebedrag bij elkaar te krijgen. Wil je daar je (financiële) steentje aan bijdragen? Klik dan op de ‘Doneer nu’ button. Alvast bedankt voor je belangstelling voor onze voorgenomen bouwreis. Met hartelijke bouwgroet, Ilse, Marloes, Renate, Anita, Patricia, Linda, Gonda, Evelien, Nanneke, Arliene en Irma
Read more