[copy] [copy] [copy]

Still to go

Een team van diverse deelnemers heben zich verenigd en gaan huizen bouwen in Lilongwe in Malawi. Het team vertrekt op 22 juni en komt op 30 juni terug.

Bouwreisinformatie

wanneer    22-30 juni2024
waar   Lilongwe Malawi
kosten bouwreis   € 1.500 (exclusief ticketkosten)
klik voor uitsplitsing bouwreiskosten
donatiebedrag   € 1.500
inschrijfgeld   € 125 (zie algemene voorwaarden)
aanmelden   klik op 'Ik ga mee' en kies in het volgende scherm voor ‘Individueel’
deelnemers   weten wie er allemaal meegaan met deze reis? klik hier!


Klik hieronder of hierboven op het tabje 'Nieuws' voor al het nieuws/blogs over deze bouwreis.

View all
€250 12-04-2024 | 15:40 To: Ik bouw mee met Habitat in Malawi. Samen bouwen we een beter leven. Hoi Sem, veel succes in Malawi!
View all

Sponsering Adlasz

27-03-2024 | 16:54 Posted on: Ik bouw mee met Habitat in Malawi. Samen bouwen we een beter leven. Ik wil Adlasz heel erg bedanken voor de financiële bijdrage aan het bouwproject in Lilongwe (Malawi). Adlasz is een bedrijf dat zich richt op het lokaal bestuur en het sociaal domein. Professionals die zich bezighouden met strategisch advies. Vakmensen wanneer het gaat om interim management. Innovators die bezig zijn met de ontwikkeling van de tools van morgen. Zij geloven in heldere, gestructureerde en innovatieve oplossingen voor hun klanten. Ze maken complexe zaken begrijpelijk. Ze zetten in op samenwerken; zowel intern als met hun klanten en partners. Dit samenwerken en de maatschappelijke betrokkenheid van Adlasz blijkt ook uit de bijdrage die ze leveren aan het bouwproject in Lilongwe.
Read more