[copy] [copy] [copy]

Closed You can't donate or start fundraising anymore

In april 2024 gaat een groep van 14 vrijwilligers aan de slag in Kenia met de groep van “:Building Experiences”, aangespoord door Fred en Hans.

Na jaren niet te kunnen bouwen, zijn ze dubbel gemotiveerd om weer te zorgen voor een goed onderdak voor families die daar steun bij nodig hebben

Bouwreisinformatie

wanneer    20 tot en met 28 april 2024
waar   Kenia; Laikipia
kosten bouwreis   € 1.300 (exclusief ticketkosten)
klik voor uitsplitsing bouwreiskosten
donatiebedrag   € 1.500
inschrijfgeld   € 125 (zie algemene voorwaarden)
aanmelden   klik op 'Ik ga mee' en kies in het volgende scherm voor ‘Individueel’
deelnemers   weten wie er allemaal meegaan met deze reis? klik hier!


Klik hieronder of hierboven op het tabje 'Nieuws' voor al het nieuws/blogs over deze bouwreis.

 

View all
€50 23-02-2024 | 13:50 To: Kenia
View all

Vrijdag 26 april De laatste bouwdag in Nanyuki.

29-04-2024 | 09:51   Vandaag was het de laatste bouwdag van onze bouwreizigers van “ Building Experiences “. Een beetje raar want het is onze laatste bouwreis en zo ook dus onze aller laatste bouwdag. Vandaag kwamen we aan omstreeks 0900 op de bouwplaats aan. De reden dat we wat later aankwamen is dat we eerst een water project hebben bezocht. Schoon water is belangrijk en mensen kunnen hier schoon water komen halen. Ook dit project is mogelijk gemaakt door Habitat for Humanity. Op de bouwplaats werd de groep onderverdeeld in meerdere groepen, zo werd er verder gemetseld bij de sanitaire ruimte, een poer met m een watertank op te plaatsen en bekisting getimmerd voor het dak. Iedereen was “ vol gas” bezig en snel was het lunch. Na de lunch heeft de gehele groep beton gemaakt, emmers doorgegeven en de dakkist gevuld met beton. Opeens werden we verrast met dansende en zingende Afrikaanse dames. Al snel danste de groep mee en kort daarna werden woorden van dank uitgesproken. We hebben afscheid genomen en zijn teruggereden naar ons Hotel. Onderweg hebben we nog een Habitat huis bezocht. Via deze site willen we al onze sponsoren bedanken die het voor ons mogelijk hebben gemaakt om dit huis te realiseren voor Lucy en en haar familie. Dank aan iedereen :Medereizigers, Habitat for Humanity en alle mensen die ons vanuit thuis hebben gesteund.
Read more