Bouw mee! Start je eigen sponsoractie voor Habitat

Wist je dat bijna een derde van de wereldbevolking geen fatsoenlijk huis heeft? Zo’n 2,8 miljard mensen leven in bouwvallige huizen op het platteland, in overvolle sloppenwijken of noodgedwongen bij familie, dicht op elkaar en zonder privacy. Leefomstandigheden die leiden tot ziekte, armoede, stress en gebrek aan toekomstperspectief.

Help ons om degelijke en veilige huizen te bouwen voor families die dit het hardst nodig hebben. Bouw mee!

Organiseer jij binnenkort een housewarming en geef je liever een veilig huis aan een familie in Cambodja dan meer spullen voor jezelf? Vier je binnenkort je verjaardag en wens je kinderen in Guatemala een betere toekomst? Neem je deel aan een sportevenement en gun je meisjes in Malawi schoon drinkwater zonder dagelijks kilometers te moeten lopen? Met de opbrengst van jouw actie draag jij bij aan een wereld waarin iedereen een veilig (t)huis heeft.

Start je eigen sponsoractie
Maak vandaag nog jouw eigen sponsorpagina aan. Vertel waarom je Habitat steunt, deel je pagina met je vrienden en familie en vraag hen om een mooie bijdrage. Dank je wel voor jouw steun en veel succes en plezier met je actie!

Samen bouwen we een duurzame toekomst.

Neem voor vragen contact met ons op via bouwmee@habitat.nl
 

Met jouw geld bouwt Habitat aan een wereld waarin iedereen een veilig (t)huis heeft. Een solide dak boven het hoofd, stevige muren en schoon drinkwater – dat is de basis. Daarom bouwt Habitat eenvoudige en betaalbare huizen, samen met de toekomstige bewoners en lokale vaklui.

Met jouw geld zorgt Habitat ervoor dat een gezin ’s nachts een droge en veilige plek heeft om te slapen, dat een kind de ruimte heeft om huiswerk te maken, dat vrouwen veilig gebruik kunnen maken van een W.C. Dat vaders en moeders veel minder snel ziektes oplopen zodat ze beter in staat zijn hun gezin te onderhouden.

Met jouw geld zet Habitat mensen aan tot ondernemen, en begeleidt en ondersteunt toekomstige huiseigenaren bij het op- of uitbouwen van een eigen bestaan met trainingen, het ontwikkelen van specifieke vaardigheden en het opzetten van kleine ondernemingen.

Met jouw geld bouw je mee aan hun huizen en sanitaire voorzieningen, maar ook aan zelfredzaamheid en het vertrouwen in een betere toekomst.

Kijk voor meer informatie op www.habitat.nl

Samen bouwen we een beter leven

Bekijk alle
€ 25 14-11-2022 | 19:38 Aan: Dank voor jullie hulp aan Habitat. Samen bouwen we een beter leven.
€ 80 05-09-2022 | 17:22 Aan: Gouden bruiloft
€ 50 04-09-2022 | 23:06 Aan: Gouden bruiloft
€ 25 04-09-2022 | 13:07 Aan: Gouden bruiloft