Bouw mee! Start je eigen sponsoractie voor Habitat

Nog steeds leeft 1 op elke 5 mensen ter wereld in een krot. Gekweld door weersinvloeden, insecten, ziektes en parasieten in het drinkwater, moeten zij maar zien te overleven. Help jij ons om voor hen een degelijk, veilig huis te bouwen? Bouw mee!

Vier jij een housewarming, en vind je dat mensen in ontwikkelingslanden veel meer hebben aan een degelijk huis dan jijzelf aan meer spullen? Vier je je zoveelste verjaardag en wens je iemand in een arm land een betere toekomst? Organiseer je een sportief evenement en gun je andere mensen schoon drinkwater zonder er dagelijks 15 kilometer voor te hoeven lopen? Met de opbrengst van jouw evenement draag jij bij aan een wereld waarin iedereen een veilig huis heeft!

Maak je sponsor pagina
Wil je meebouwen aan een beter leven voor gezinnen in ontwikkelingslanden? Klik op de knop Bouw mee! en maak je eigen pagina! Vertel waarom je Habitat steunt. Verspreid vervolgens jouw sponsorpagina in je netwerk en vraag mensen om een mooi sponsorbedrag. Bedankt voor je bijdrage en heel veel succes en plezier met je actie!

Samen bouwen we een beter leven.

Neem voor vragen contact met ons op via bouwmee@habitat.nl
 

Met jouw geld bouwt Habitat aan een wereld waarin iedereen een veilig (t)huis heeft. Een solide dak boven het hoofd, stevige muren en schoon drinkwater – dat is de basis. Daarom bouwt Habitat eenvoudige en betaalbare huizen, samen met de toekomstige bewoners en lokale vaklui.

Met jouw geld zorgt Habitat ervoor dat een gezin ’s nachts een droge en veilige plek heeft om te slapen, dat een kind de ruimte heeft om huiswerk te maken, dat vrouwen veilig gebruik kunnen maken van een W.C. Dat vaders en moeders veel minder snel ziektes oplopen zodat ze beter in staat zijn hun gezin te onderhouden.

Met jouw geld zet Habitat mensen aan tot ondernemen, en begeleidt en ondersteunt toekomstige huiseigenaren bij het op- of uitbouwen van een eigen bestaan met trainingen, het ontwikkelen van specifieke vaardigheden en het opzetten van kleine ondernemingen.

Met jouw geld bouw je mee aan hun huizen en sanitaire voorzieningen, maar ook aan zelfredzaamheid en het vertrouwen in een betere toekomst.

Kijk voor meer informatie op www.habitat.nl

Samen bouwen we een beter leven

View all
€25 14-11-2022 | 19:38 To: Dank voor jullie hulp aan Habitat. Samen bouwen we een beter leven.
€80 05-09-2022 | 17:22 To: Gouden bruiloft
€50 04-09-2022 | 23:06 To: Gouden bruiloft
€25 04-09-2022 | 13:07 To: Gouden bruiloft