Build with us!

Does your organization want to help build a better life for families in developing countries? You can do so on bouwmee.habitat.nl! We offer corporates and organizations the possibility to be socially involved in an easy way.
Do you want to contribute to Habitat’s cause in honor of a special occasion or does your organization want a partnership with Habitat? There are many possibilities.

Your own corporate fundraising page
With your own corporate page you’ll be able to start fundraising for Habitat. Moreover, it allows you to invite all your colleagues, relations and suppliers to build with you. You can keep everyone involved and up to date on your fundraising action.

Would you like more information on a collaboration with Habitat and your own corporate page on bouwmee.habitat.nl? Please contact us at 020 - 800 29 70 or bouwmee@habitat.nl. We will gladly explain the possibilities.

Do you want to start fundraising immediately?
You can always start fundraising without a corporate page: click on ‘Build with us!’ and create your own fundraising page! Tell us why your organization wants to build with Habitat and share your page with your connections.

Together we build better lives

 

Karin Nas

k.nas@habitat.nl

0208002970

View all
€50 16-07-2024 | 12:51 To: Donaties voor 25-jarig werkjubileum Marcel Huveneers Heel fijn en goed project, nu weet je waar het geld terecht komt.
€25 24-01-2024 | 16:03 To: We Build 4 You
€10 17-12-2023 | 13:53 To: We Build 4 You
€250 09-06-2023 | 11:38 To: Huurstunt Bij 123opzeggen.nl zijn we meer dan alleen een bedrijf dat gespecialiseerd is in het opzeggen van abonnementen. We zijn een gemeenschap met een hart voor mensen in nood, en we begrijpen dat er momenten zijn waarop we verder moeten kijken dan ons eigen werk en een helpende hand moeten bieden waar dat nodig is. Daarom zijn we enorm trots om aan te kondigen dat we een donatie hebben gedaan aan Habitat, een organisatie die zich inzet om het leven van mensen wereldwijd te verbeteren door het bieden van fatsoenlijke huisvesting. Deze specifieke donatie zal ten goede komen aan de Dalit-families in Nepal. De Dalits, vaak aangeduid als 'onaanraakbaren', zijn een gemarginaliseerde groep in Nepal die vaak te maken heeft met extreme armoede en sociale uitsluiting. Onze donatie is een klein gebaar om hen te helpen een betere toekomst op te bouwen, een thuis dat ze hun eigen kunnen noemen. Het werk dat Habitat voor Humanity doet, is onmisbaar en we zijn blij dat we hun missie kunnen ondersteunen. Maar we beseffen ook dat ons werk hier niet ophoudt. We blijven zoeken naar manieren om een positieve impact te maken, zowel in onze directe gemeenschap als wereldwijd. Bij voorbaat dank aan al onze klanten voor het mogelijk maken van deze bijdrage.
€50 02-01-2023 | 10:36 To: Westeinde Mooi en goed initiatief!
View all

Wat betekent Habitats hulp voor mensen die vluchtten uit Oekraïne?

10-01-2023 | 15:24 Posted on: Thunnissen Groep Habitat heeft al duizenden vluchtelingen uit Oekraïne kunnen ondersteunen dankzij de donaties van heel veel mensen en bedrijven. We hielpen mensen aan de verschillende grenzen met Oekraïne met emergency kits en vouchers voor het openbaar vervoer. Ook ondersteunden we vluchtelingen met tijdelijke onderkomens: zij wonen dankzij Habitat in appartementen of in opgeknapte (kantoor)ruimtes. In Polen hielp Habitat vluchtelingen met gratis meubels, matrassen en andere gedoneerde goederen om hun onderkomens mee in te richten. En met Habitats ‘Housing-info line’ in Warschau ondersteunen wij niet alleen vluchtelingen met al hun vragen rondom huisvesting, maar ook verhuurders die hun appartement aanboden en hulpverleners. Leuk al die woorden, maar wil je ook in beeld zien wat we doen en wat dat betekent voor mensen die vluchtten voor het geweld in Oekraïne?Een film over onze hulp in Polen bekijk je hier >> Habitats hulp in Oekraïne: klaar maken voor de koude winterNaast de opvang van vluchtelingen in buurlanden, werkt Habitat sinds kort ook in Oekraïne zelf. Dat dat hard nodig is, met bijna 7 miljoen mensen die ontheemd zijn in eigen land en de ongekende schade aan huizen door de oorlog, mag duidelijk zijn. “Winterisering” is een van de belangrijkste onderdelen in ons programma dat is opgezet in samenwerking met partners die al aanwezig zijn in Oekraïne. Naar schatting wonen op dit moment ongeveer 1,7 miljoen Oekraïners in beschadigde huizen of gebouwen die onvoldoende bescherming bieden tegen kou en winterweer. Vooral in afgelegen, landelijke gebieden is een tekort aan vakmensen en materialen zodat families in beschadigde huizen moeite hebben hun huis te repareren. Habitat wil deze families helpen met reparaties en aanpassingen voor de winter, met ‘winterkits’ met bijvoorbeeld tochtstrip, isolatieschuim en platen voor daken en wanden of voor tijdelijke dubbele beglazing van ramen en met bouwtechnische expertise. En we repareren gebouwen en infrastructuur en creëren comfortabele ruimtes in kelders van grote appartementencomplexen, zodat families veilig kunnen schuilen tijdens luchtaanvallen.
Read more