Kostenuitsplitsing bouwreisprijs Expeditie Habitat

Waarvoor zijn de kosten voor Expeditie Habitat 2020?
Dit bedrag is nodig om voor jou een een zo goed mogelijke expeditie te kunnen organiseren: met dit bedrag betalen we onder andere je accommodatie, eten en water gedurende de hele dag, eventuele extra activiteiten, het vervoer van en naar de bouwplaats vanaf het hotel en de begeleiding door Habitat Nederland en Habitat Nepal.

Wat zit er niet in de verblijfkosten:

  • kosten vliegticket
  • kosten vaccinaties en visa
  • eigen activiteiten voor of na de bouwreis, persoonlijke uitgave en fooi. 

De donatie
Voor Expeditie Habitat vragen wij je een sponsoractie te starten en minimaal € 3.000 op te halen voor het project van Habitat in Nepal. Dit wordt dus besteed aan de ondersteuning van de gezinnen, capacity building en aan bouwmaterialen. Met het totale sponsorbedrag kunnen we 40 huizen bouwen voor mensen die al sinds de aardbeving van 2015 in een krot leven. Lees meer over het project >>

Hulp nodig bij het werven van sponsors? 
Download vooral onze sponsorwervingstips

 

Waarvoor zijn de reiskosten?
Wij organiseren voor jou een zo goed en veilig mogelijke reiservaring; met dit bedrag betalen we onder andere je accommodatie, eten en water gedurende de hele dag, eventuele extra activiteiten, vervoer van en naar de bouwplaats vanaf het hotel en de begeleiding door Habitat Nederland en Habitat Nepal.