Yvonne: Van financieren naar het daadwerkelijk bouwen van een droom!

Yvonne Jansen- Huisman
Closed You can't donate anymore
from €2,150 (109%)

Het hebben van een dak boven je hoofd en je ergens echt “thuis” voelen dat is waar het om gaat. In mijn dagelijkse werkzaamheden help ik graag mensen om hun droom te verwezenlijken in de vorm van een financiering voor hun droomhuis. Maar nu ga ik daadwerkelijk bouwen! En wel in Cambodja.

Van 5 tot en met 14 april 2019  ga ik voor een bouwreis naar Cambodja.

Maar dat kan ik niet zonder jullie hulp!  Dus willen jullie me helpen door een bijdrage te doen, zodat ik daar een “thuis” kan bouwen voor gezinnen die het echt nodig hebben.

Ik doe dit samen met Habitat for humanity:

Habitat staat voor projecten waar letterlijk ‘gebouwd’ wordt aan een betere toekomst. Ze zetten mensen aan tot ondernemen, en begeleiden en ondersteunen de toekomstige huiseigenaren bij het op- of uitbouwen van een eigen bestaan met trainingen, het ontwikkelen van specifieke vaardigheden en het opzetten van kleine ondernemingen. Zo draagt Habitat eraan bij dat huiseigenaren op eigen kracht verder kunnen. Habitat is ervan overtuigd dat deze methode net zo belangrijk is als het huis zelf.

Een bouwreis combineert op unieke wijze de twee doelstellingen van Habitat: (1) mensen bewust maken van het wereldwijde huisvestingsprobleem en de oplossing van Habitat - een veilig (t)huis - én (2) donaties werven om de Habitat bouwprojecten te financieren.

Dus…help je me mee?

View all
€25 08-04-2019 | 21:16
€20 04-04-2019 | 15:30 Fijn om mensen te helpen die niet veel hebben. En ik heb vertrouwen in deze actie, vooral door de mensen die t gaan doen! Heel veel succes!
€10 02-04-2019 | 18:22
€10 02-04-2019 | 12:35 Lieve Yvonne, super veel succes!!!!! groetjes Susan Xx
€10 01-04-2019 | 16:47
View all

SEH steunt Habitat for Humanity met cheque t.w.v. € 30.000

01-06-2018 | 10:18 Donderdag, 19 april 2018,  vond op een zonovergoten Papendal het Lustrumcongres van de SEH plaats. Onderhet motto ‘Kom in beweging’ werden 900 Erkend Financieel Adviseurs gestimuleerd omduurzaamheid onderdeel te laten worden van hun advies. Financieel adviseurs gaan eencentrale rol spelen in de energietransitie.De aanwezige adviseurs werden tijdens het SEH Lustrumcongres uitgebreid geïnformeerdover energiebesparende voorzieningen in woningen en de financiering daarvan. Dekomende periode zal de SEH haar adviseurs daar verder in bijscholen, opdat zij hetonderwerp ‘duurzaam wonen’ structureel gaan betrekken in adviesgesprekken met klanten. Bibian Mentel Maar ook op andere manieren wil de SEH bijdragen aan duurzaamheid. Tussen devakinhoudelijke bedrijven door konden de congresdeelnemers hun krachten meten in hetPitch & Putt‐spel. Daarmee werd geld ingezameld voor Habitat for Humanity. Elke slag onderhet baangemiddelde leverde € 10 op voor Habitat. De drie best presterende teams –bestaande uit vier personen – ontvingen een prijs uit handen van Bibian Mentel. De koninginvan de Paralympische Spelen had even daarvoor diepe indruk gemaakt met haarlevensverhaal. Habitat‐reis Namens de aanwezigen mocht Ron Dukers als voorzitter van de SEH vervolgens aan KarinNas van Habitat for Humanity een cheque van in totaal € 30.000 overhandigen. Het bedragis bijeen gebracht door zowel de 900 congresbezoekers, als de 30 congrespartners en de SEHzelf. Met dit bedrag draagt SEH bij aan de missie van Habitat for Humanity: mensen eenbetere toekomst bieden met een degelijk en veilig huis als basis. Deze bijdrage maakt hetvoor 15 Erkend Financieel Adviseurs mogelijk om eigenhandig mee te helpen bouwen aaneen Habitat‐project in Cambodja. Die reis staat gepland voor het voorjaar van 2019. De 15meereizende Erkend Adviseurs betalen alleen hun eigen reis‐ en verblijfkosten.
Read more