Ik bouw mee met Habitat. Samen bouwen we een beter leven.

Sandra van de Pol
Closed You can't donate anymore
from €1,790 (143%)

Een goed en veilig (t)huis is het beste fundament voor een beter leven. Het betekent betere gezondheid, betere educatie en een beter bestaan. Habitat for Humanity vindt dat huisvesting een basisrecht is, en dat vind ik ook!

In 2016 ging ik mee op mijn eerste bouwreis naar Guatemala. Ik was daar zo enthousiast over dat ik dit minstens nog een keer wilde meemaken. En dus ging ik mee naar Sri Lanka.En ja, daar is de volgende alweer! 3 September vertrek ik met het Hammers & Heels team naar Poduri, Roemenië. Om daar mee te helpen bouwen aan een degelijk en veilig onderkomen. Het is een mooi en relevant project, dat in één van de armste regio’s van de EU ligt. De huidige woonomstandigheden zijn slecht, bijvoorbeeld door een lekkend dak, gaten in muren en vloeren. Maar ook door een te kleine ruimte voor het aantal gezinsleden waar ze samen moeten leven, koken, eten, spelen, huiswerk maken, wassen, slapen.

We werken samen met plaatselijke bouwlieden en met gebruik van lokale materialen. Dit geeft ook een impuls voor de lokale economie. Én neemt de familie actief deel aan de bouw van het eigen huis en dat van anderen in de gemeenschap, wat wij bij Habitat ‘sweat equity’ noemen, een investering in zweet.

In de tussentijd...

Om een goed en veilig onderkomen te kunnen bouwen is natuurlijk geld nodig. Dit geld wordt bijeengebracht door mij en mijn sponsoren. En die sponsoren, beste relaties, klanten, vrienden, familieleden, collega’s… dat kunnen jullie zijn! Dus draag je dit goede doel een warm hart toe? En wil je ook een steentje bijdragen aan de verbetering van de leefsituatie aldaar? Laat dan je hart spreken, sponsor nu! Elk bedrag, groot of klein, waardeer ik enorm.

Je kunt je donatie achterlaten door op onderstaande button te klikken. Jouw bijdrage gaat zeker goed terechtkomen! Bedankt alvast! Samen bouwen we aan een beter leven. Mag ik op je hulp rekenen?

View all
€25 04-09-2022 | 12:01 Mooi initiatief. Veel succes 💪
€25 29-08-2022 | 11:54 Suc 6 met bouwen in Roemenië.
€25 24-08-2022 | 13:25 Omdat ik zeker weet dat Sandra daar hele goede dingen voor doet voor onze medemensen
€50 24-07-2022 | 12:39 Maak er een mooie reis van, groetjes
€25 23-07-2022 | 09:40 Wat fijn dat het weer kan en wat een mooi doel! Veel plezier en succes!