Op bouwreis naar Malawi!

Rosalie van Zeijts
Closed You can't donate anymore
from €2,700 (0%)

Supergaaf! Ik ga weer op bouwreis, dit keer naar Malawi. 
Het bouwreisteam Kumanga krijgt 2 speciale gasten mee: Chloë Sterk en Carlos Platier Luna. Beide gaan via Instagram verslag doen over deze reis en ik ga dat namens Habitat ook doen.

Je kunt het allemaal via onze teampagina en via Instagram volgen. Op 12 april vertrekken we. Ik heb er heel veel zin in!

View all

We zijn weer thuis

29-04-2019 | 16:22 Och jongens wat was het weer een bijzondere week. Zoals een aantal van jullie weten was ik de afgelopen week met een bouwreisteam van Habitat Nederland naar Mulanje in Malawi. Uiteraard om daar te bouwen aan een huis voor een gezin, een beter leven voor deze mensen. Maar ik was ook mee met deze bouwreis, omdat er ook 2 zogenaamde "influencers" mee waren.  Carlos Platier Luna en Chloe Sterk hebben, via Instagram, hun volgers dagelijks op de hoogte gehouden van wat ze meemaakten op en om de bouwplaats: Het bouwen samen met de rest van het team, maar vooral ook met de lokale vakmensen die precies weten hoe je een huis moet bouwen, - maar ook hoe ze ons daarbij moesten begeleiden (knap!) - het spelen met de kinderen, het plezier dat we daar gehad en gebracht hebben, maar uiteraard ook het emotionele gevoel dat je overkomt als je je realiseert hoe goed wij het hier hebben. De kracht van de vrouwen die daar zorgen voor al die kinderen (mannen vaak niet of nauwelijks in beeld), die elke dag aan het overleven zijn en werken aan een betere toekomst voor hun kinderen. De 3 kinderen van Mary, die straks in het huis gaan wonen, gaan allemaal naar school en hopen dokter of kledingmaker te worden. Wij hebben hopelijk een steentje kunnen bijdragen aan een beter leven voor alle mensen in de community, door een huis te bouwen voor dit gezin.  Carlos en Chloe hebben heel veel mensen kennis laten maken met het werk van Habitat en hopelijk gaan er binnenkort nog veel meer mensen op bouwreis, dankzij hen.Ik ben weer super dankbaar dat ik mee kon gaan en een bijdrage heb kunnen leveren. Wil je alles nog eens terugkijken?Bekijk de Hoogtepunten terug op de Instagram accounts van Habitat Nederland en Carlos en Chloë dan op Instagram. De blogs van het team vind je hier 
Read more