SAMEN BOUWEN, SAMEN HELPEN om de wereld beter en mooier te maken

Ron de Haas
from €2.500 (29%)

Bouwreisprogramma Habitat tijdelijk stilgelegd..........

Bij Habitat volgen wij al sinds de uitbraak van coronavirus (COVID-19) nauwgezet de informatie van de WHO en het RIVM en houden de maatregelen die overheden, gezondheidsorganisaties, bedrijven en andere internationale organisaties nemen om de verspreiding en impact van het virus te beperken, in de gaten. Wij zijn ons erg bewust van onze verantwoordelijkheid en willen geen enkel risico nemen. De gezondheid en veiligheid van onze bouwreizigers van zeer groot belang, net als de gezondheid van de mensen en gemeenschappen die wij helpen.

Daarom heeft Habitat for Humanity International, in nauw overleg met alle Habitat kantoren, besloten om ons wereldwijde bouwreisprogramma stil te leggen vanaf 2 maart tot en met 31 december 2020. Wij vinden het ook erg vervelend deze maatregel te moeten nemen, maar denken dat wij uit het oogpunt van de veiligheid van onze bouwreizigers én de gemeenschappen waarin wij werken, geen andere keus hebben dan het nemen van deze maatregel. Veiligheid staat voorop bij alles dat wij doen

BOUWREIS NAAR ZAMBIA

De wereld MOOIER en BETER maken en de mensen helpen in ZAMBIA – een van de armste landen ter wereld – om zo voor al die gezinnen en kinderen een "dak" boven hun hoofd te bouwen. Een fantastische BOUWREIS en een prachtige unieke uitdaging om met mijn volle 100% passie & inzet samen met alle mensen daar te bouwen aan de fundamenten van hun nieuwe woning en uiteraard ook voor hun opbouwende toekomst.

 

Samen met vrijwilligers, lokale bouwvakkers en de toekomstige bewoners BOUWEN aan een nieuwe woning met goede sanitaire voorzieningen en een nieuw thuis voor een gezin dat het echt nodig heeft.

Daarom ben ik in een fantastisch BOUWTEAM met 14 collega's van de AW Groep en natuurlijk ook met Habitat for Humanity deze vrijwillige sponsoractie voor Habitat Zambia gestart. In april 2021 ga ik tien dagen lang in de sloppenwijken van LUSAKA een aantal woningen bouwen voor hun toekomst.

Conformeren aan de 17 Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties is een prachtige doelstelling van de AW Groep. In 2030 mag onder meer niemand meer in extreme armoede leven, niemand meer honger hebben, is er minder ongelijkheid tussen en binnen landen en moet iedereen toegang hebben tot betaalbare, betrouwbare en duurzame energie. Aan een aantal doelen kunnen we nu al heel concreet een invulling geven, te weten; doel 1 [geen armoede], doel 2 [geen honger], doel 3 [goede gezondheid & welzijn] en doel 6 [schoon water & sanitair].

Een goed en veilig (t)huis is het beste fundament voor een beter leven. Het betekent betere gezondheid, educatie, welzijn en een beter bestaan. Ik en Habitat for Humanity vinden dat huisvesting, gezondheid en geen armoede een basisrecht is voor iedereen.

Wil jij ook jouw "BOUWSTEENTJE" bijdragen?

Interesse in een betere & mooiere wereld voor iedereen en wil je mij helpen en uiteraard sponsoren om te bouwen, aarzel niet en klik op onderstaande button.

Heel hartelijk dank voor jouw fantastische inzet.

 

View all
€25 27-02-2020 | 15:07
€25 27-02-2020 | 12:36
€100 22-02-2020 | 14:22 Veel succes Ron namens het Ardennen Team!
€20 19-02-2020 | 13:28
€25 16-02-2020 | 21:48