P

Ren mee, geef terug: Samen bouwen aan een betere toekomst!

Pedro Mol

( Member of team: Sweco )

from €225 (10%)

Beste vrienden en familie,

Ik ben normaal gesproken niet het type persoon dat dit soort berichten schrijft, maar vandaag wil ik graag iets met jullie delen. Ik besef dat ik in mijn comfortabele leven bepaalde zaken als vanzelfsprekend beschouw, en ik leef in zoveel luxe dat ik me dat soms niet eens realiseer. Maar ik voel sterk de behoefte om iets kleins terug te doen.

Daarom heb ik besloten om mee te doen aan de Damloop voor Habitat. Ren- nend wil ik een kleine bijdrage leveren. Ik geloof er namelijk in dat iedereen, hoe klein ook, iets kan doen om te helpen. Habitat zet zich in voor veilige en betaalbare huisvesting, iets wat voor velen helaas niet vanzelfsprekend is. Door mijn inzet wil ik een klein steentje bijdragen aan een betere toekomst voor mensen in nood.

Ik wil jullie vragen om mijn actie te steunen door een donatie te doen. Elk bedrag, hoe klein ook, kan een verschil maken. Laten we samen laten zien dat we allemaal iets kunnen betekenen, hoe bescheiden het ook mag lijken.

Bezoek alsjeblieft mijn sponsorpagina en help mee om de wereld een beetje beter te maken. Jullie steun betekent ontzettend veel voor mij en voor degenen die we kunnen helpen.

Bedankt voor jullie steun en begrip. Ik waardeer het enorm dat we samen dit avontuur aangaan.

View all
€9.45 15-06-2023 | 16:24
€15 17-05-2023 | 13:34