Building dreams in Malawi

Jessica Van Loo
Closed You can't donate anymore
from €2,500 (102%)

Ik ben één van de 20 gelukkigen die mijn werkgever uitkoos, Accent/House Of HR,om het leven van een kansarme gemeenschap in Afrika voorgoed te veranderen.

 

Je leest het goed. Midden mei trek ik voor 10 dagen naar Malawi (Oost-Afrika) om daar, samen met 19 collega's van House Of HR, deel te nemen aan de bouw van een dorp voor de lokale gemeenschap. Dit project wordt uitgevoerd onder de veilige vleugels van de non-profit organisatie Habitat For Humanity.

 

Sinds klein meisje sponsorde ik al verschillende projecten voor kansarme groepen over verschillende delen van de wereld. Elke maand schreef ik trouw een brief aan mijn Plan vriendje Ibou uit Senegal en Maria uit Peru. Mijn missie was om dit mijn hele leven lang te kunnen verder doen. Iemand die het minder had, lastog had uit de nood helpen. Ik ben pleegouder van Anelisa Mbopa uit Zuid-Afrika binnen het project Born in Afrika. Zij is nu 18 jaar en zette haar eerste stappen op de Universiteit in Stellenbosch. Ik ben mega trots op haar. Iedereen die me goed kent weet dat ik een grote liefde heb voor Afrika. Ik mocht al samenwerken met Born In Afrika aan de herstellingen van klaslokalen zoals het schilderen van de muren, heropfrissen van hun burelen, helpen met hun schoolwerk, ... Afrika raakt me telkens weer. Door elke rondreis door Zimbabwe, Zuid-Afrika, Senegal, Ivoorkust, ... raakten de kinderen mij daar het meest. Zij hebben ons nodig om hen een betere toekomst te geven.

 

Ik wil super hard meewerken aan het bouwen van andermans dromen, aan het verbeteren van hun leven.

 

Reizen naar Malawi is helaas niet goedkoop, de kosten lopen op tot ongeveer €5.000.

 

Om jullie een idee te geven: €2.500 voor een donatie voor de investeringen die nodig zijn voor de bouw van het dorp, ongeveer €1.000 voor het vliegticket,€1.500 voor accommodatie kosten, inclusief maaltijden, verzekering en begeleiding tijdens het verblijf in Malawi.

 

The House of HR zal de helft bijleggen maar voor de andere helft kan ik echt jullie hulp gebruiken. Elk centje kan tellen bij de aankoop van elke baksteen en kan een leven veranderen for the better!

 

Uw bijdrage gaat integraal naar Habitat For Humanity.

 

Hopelijk kan ik jullie overtuigen de bevolking van Malawi op deze manier een betere toekomst aan te bieden.

 

Ik besef zeker dat het niet simpel zal zijn. Ik zal mijn "kieten" mogen inwrijven :) maar voor hen doe ik het met plezier. Een spierpijntje krijgt me niet klein ;)

 

Super bedankt vanuit het diepste van mijn hart voor jullie donaties!

View all
€50 23-04-2024 | 16:11
€20 19-04-2024 | 08:28
€1,500 19-04-2024 | 07:59
€100 02-04-2024 | 12:59 Beste Jessica, Done✅ ! Geef er een lap op Hartelijk dank voor alles wat je doet Anouk
€250 02-04-2024 | 12:58