Janou bouwt in Zambia; Bouw mee!

Janou Bonnie
Closed You can't donate anymore
from €5,000 (43%)
Dit jaar mag ik wederom een hele bijzondere reis maken en iets betekenen voor mensen die het echt nodig hebben. 
 
Van 8 tot 16 september zal ik voor de tweede maal in samenwerking met Habitat for Humanity huizen gaan bouwen voor de allerarmste van deze Wereld. Ditmaal mag ik dat doen in Zambia, een arm Afrikaans land waar de levensverwachting niet hoger is dan 52 jaar, ruim 15% van de gehele bevolking HIV heeft en waar ruim 60% van de totale bevolking onder de armoede grens leeft. In Zambia krijg ik de mogelijkheid om iets terug te doen en ga ik bouwen aan huizen voor voornamelijk zogenoemde ‘parentless families’ dit zijn families waar de ouders van overleden zijn en of de oma of het oudste kind hoofd van het gezin is en zorgt voor de andere kinderen. 
 
Ik geef met liefde mijn tijd en geld aan dit project en heb als doel om nog véél meer geld op te halen voor habitat for humanity zodat er nog meer huizen gebouwd kunnen worden voor degene die het echt nodig hebben! 
 
Daarom vraag ik jullie om ook een steentje bij te dragen. Alle kleine beetjes helpen!
 
Natuurlijk wil ik jullie ook een aandenken geven aan deze sponsoring. Vandaar dat je bij sponsoring het volgende ontvangt:
 
- De eerste 5 sponsors die €50,- of meer doneren ontvangen een unieke limited edition Wakawaka van de Stiho Groep Bouwreis. En maak je kans om ook nog eens een Festool bouwradio te winnen t.w.v. €130
 
- De eerste 4 sponsors die €100,- of meer doneren ontvangen een unieke keramieke schaal of vaas door mijzelf gemaakt met een Zambiaans gezegde aan de onderkant of binnenkant (kleur en detail in overleg)
 
- Vanaf €35,- een zelf gemaakte keramische tegel van 15x15cm geglazuurt in kleur naar keuze (keuze uit 6 kleuren) met achterop een reminder aan jouw sponsoring.
 
- Vanaf €25,- een gepersonaliseerde dankjewel video boodschap vanuit Zambia.
 
- Vanaf €15,- een handgeschreven bedankje inclusief een Zambiaans gezegde.
 
Mocht je willen doneren zonder tegenprestatie dan is dat natuurlijk ook meer dan dikke prima!
 
Handig om te weten is dat een donatie aan Habitat aftrekbaar is van de belasting! 
 
Wil jij mij en Habitat steunen? Maak dan je donatie over op mijn persoonlijke pagina en stuur via een whatsapp of mailtje even je contactgegevens door + het bedrag wat je sponsort + de keuze van je tegenprestatie.
 
Ter info: jouw donatie komt ten goede aan het Habitat project en is niet om mijn verblijf of reis te bekostigen, dit heb ik reeds al zelf geïnvesteerd! 
View all
€15 22-09-2018 | 00:36
€10 21-09-2018 | 20:36
€10 21-09-2018 | 15:58
€250 09-09-2018 | 10:17 Wij vinden het een geweldig initiatief en steunen je graag in het project. Heel veel succes! Pfleiderer Benelux B.V. / F. Geerts / I. Schellekens
€15 08-09-2018 | 20:56 Goed bezig Bonnie!