Met mijn zoon Koen bouw ik mee aan huizen in Malawi voor 3 gezinnen

Jan Willem Hoitsma
Closed You can't donate anymore
from €2,750 (100%)

Sinds 2014 ga ik mee op bouwreizen; een geweldige ervaring om samen met toekomstige eigenaren en lokale bouwbegeleiders bij te kunnen en mogen dragen aan een veilig dak boven hun hoofd. De emoties van de altijd lieve en blije gezinnen staan op mijn netvlies gegrift. Het is zo mooi om met een groep bouwers hetzelfde doel te hebben en moeiteloos van elkaars vaardigheden gebruik te maken om tot een goed resultaat te komen. Je wordt iedere keer weer ondergedompeld in een nieuwe wereld die je met fysieke-, mentale- en gevoelsbijdragen helpt een stapje beter te maken. Het is zo dankbaar werk en oh zo leuk; het geeft energie, ook voor jezelf en heeft mij persoonlijk verrijkt.

Dit jaar ga ik samen met mijn oudste zoon Koen op bouwreis aar Malawi. Delen van het land zijn geteisterd door natuurgeweld en een dak boven je hoofd is geen vanzelfsprekendheid. Beide zijn waardevolle ingredienten om dit bouwavontuur onvergetelijk te maken en de verbinding met het land, mensen en vader/zoon te versterken.    

Een goed en veilig (t)huis is het beste fundament voor een beter leven. Het betekent betere gezondheid, betere educatie en een beter bestaan. Habitat for Humanity vindt dat huisvesting een basisrecht is, en dat vind ik ook! Daarom ben ik deze sponsoractie gestart voor Habitat. Wil jij ook je steentje bijdragen? Je kunt meteen door op onderstaande button te klikken. Jouw bijdrage gaat zeker goed terechtkomen! Bedankt alvast! Samen bouwen we een beter leven.

View all
€2,250 15-10-2019 | 09:56
€500 28-06-2019 | 14:03