Ik bouw mee aan een huis, een thuis en een beter leven...

JAcco van Bennekom
from €1,500 (0%)

Ik ken Habitat en haar werk al dus vele jaren, waarbij mij met name aanspreekt dat op lokaal initiatief van nieuwe huiseigenaren zelf, huizen worden gebouwd. Dat we met onze donatie een soort micro-krediet verstrekken en daarmee een steun in de rug geven, is een geweldig gevoel. Nieuwe huiseigenaren gaan positief aan de slag met het bouwen van hun eigen toekomst.

Daadwerkelijk samen met lokale arbeiders en Habitat-vrijwilligers, maar vooral ook de nieuwe huiseigenaren, bouwen aan hun nieuwe huis, is een onbeschrijfelijke beleving. Hun eerste stap naar een mooiere toekomst. Een fatsoenlijk en veilig huis is namelijk naast een fundamenteel recht, vooral voorwaarde voor zelfstandigheid, gezondheid, ontwikkeling en geluk.

Sinds 2010 ben ik ook actief betrokken als vrijwillig reisbegeleider en ik heb al menige bouwreis gemaakt. Nu mag ik met het team van Building Experiences mee naar Kenia. Ik ben ervan overtuigd dat dit weer een schitterende en inspirerende reis gaat worden.

Wil jij ook je steentje bijdragen? Je kunt meteen door op onderstaande button te klikken. Jouw bijdrage gaat zeker goed terechtkomen! Bedankt alvast! Samen bouwen we een beter leven.