F

Ik bouw mee met Habitat. Samen bouwen we een beter leven.

Frans Boerboom

( Member of team: Frans en Wilma )

from €3,250 (201%)

Beste Mensen, ik bouw graag mee met Habitat, zij faciliteren in veel landen over de hele wereld. vooral waar het hard nodig is.

Wilma en ik gaan deze keer mee naar Malawi in het zuiden van Afrika, we gaan daar met stenen een paar huizen bouwen voor enkele gezinnen die het hard nodig hebben en daar zo dankbaar voor zijn.

Een goed en veilig (t)huis is het beste fundament voor een beter leven. Het betekent betere gezondheid, betere educatie en een beter bestaan. Habitat for Humanity vindt dat huisvesting een basisrecht is, en dat vind ik ook! Daarom ben ik deze sponsoractie gestart voor Habitat.

Wil je niet mee bouwen maar toch iets betekenen voor die mensen dan kan dat, waarvan zij heel blij worden

Wil jij ook je steentje bijdragen? Je kunt meteen door op onderstaande button te klikken. Jouw bijdrage gaat zeker goed terechtkomen! Bedankt alvast! Samen bouwen we een beter leven.

View all
€50 29-03-2024 | 16:03
€1,500 18-03-2024 | 09:44 Om te kunnen bouwen aan een toekomst zal er ook gebouwd moeten worden aan zekerheden. Een woning is een van de belangrijkste startpunten voor een menswaardig bestaan. Succes met bouwen in Malawi!
€5,000 29-02-2024 | 15:35 Wij, Wilma en Frans willen graag een paar steentjes bijdragen aan een goed onderdak en daarbij een beter leven voor weer enkele van de meest behoeftige. als je kijkt wat voor een vreugde en hulp geeft aan deze mensen wordt je zelf blij. we hopen op de plaats zelf ook nog bij te kunnen dragen aan het daadwerkelijke bijdrage aan de bouw.