Esther Vegter - Changing lives in Malawi

Esther Vegter

Still to go

from €3,500 (95%)

Hoi!

Mijn naam is Esther, opleidingsadviseur bij Wyzer academie, gelukkig getrouwd met Rienk en moeder van drie jongens.

✈️🇲🇼 Van 11 t/m 19 mei ga ik samen met 19 collega's naar Malawi in Afrika, om mee te bouwen aan huizen in één van de armste gebieden in het land.
Deze bouwreis heeft als missie om levens te veranderen voor gezinnen in Malawi en wordt georganiseerd door House of HR samen met goede doelen organisatie Habitat for Humanity. 

Wil je mij financieel ondersteunen? 

💰💰  Mijn reis en verblijf wordt betaald door mijn werkgever House HR. ✈️
Hiernaast heb ik mezelf als doel gesteld om geld op te halen voor dit goede doel. 🇲🇼 💰💰🏠
Het geld dat ik via sponsoring ophaal zal gebruikt worden voor de bouw van huizen in Magombo in Malawi, een dorp in de buurt van de hoofdstad Lilongwe. De nood in dit gebied is hoog.Op mijn blog (via deze pagina) zal ik de komende periode meer informatie plaatsen over het project en waar het sponsorgeld voor gebruikt wordt. 

Alvast bedankt voor je donatie!

Groetjes,

Esther Vegter

 

 

View all
€75 17-04-2024 | 09:30
€25 16-04-2024 | 15:40
€25 16-04-2024 | 11:02
€25 16-04-2024 | 11:02
€5 16-04-2024 | 10:59
View all

Wat gaat het House of HR team doen in Malawi?

01-03-2024 | 08:51 Waarom: Malawi in Zuid-Afrika is een van de minst ontwikkelde landen van de wereld. Waar meer dan de helft van de inwoners onder de armoedegrens leeft, waaronder 400.000 kinderen. 4 op de 5 gezinnen in Malawi leeft in deze omstandigheden. Sinds 1986 heeft Habitat for Humanity meer dan 10.000 van deze gezinnen geholpen. Let's change lives in Malawi:  Het House of HR-team gaat huizen bouwen voor de inwoners in Area 27 in het district Lilongwe. Area 27 is een informele nederzetting gelegen in de stad Lilongwe in het dorp Magombo, waar bewoners van het gebied over het algemeen geen toegang hebben tot betaalbare huisvesting, goede sanitaire voorzieningen en basisvoorzieningen. Ze leven vaak onder constante dreiging van uitzetting vanwege onzekere grondbezit en landrechten. Huizen in informele nederzettingen zijn vaak klein en overbevolkt en gezinnen leven in krappe ruimtes en delen beperkte ruimte om te koken en andere dagelijkse activiteiten. De meeste mensen in het gebied verdienen de kost door stukwerk te doen in industriële gebieden en via kleinschalige bedrijven.Het soort werk dat in de week moet worden gedaan, omvat de bouw van het huis (de huizen) met behulp van cementblokken, het gieten van platen, het aanbrengen van mortel, het halen van water voor de bouw en het aanbrengen van stenen. Jouw donatie: De donaties die via mijn pagina binnenkomen gaan naar Habitat for Humanity Malawi en zij zetten het geld in bij de projecten in het land waar het geld het meest nodig is. Ik stelde mijn contactpersoon bij Habitat Karin Nas de vraag of het mogelijk is om meer dan €2500 voor Habitat Malawi. Haar antwoord is: "Het zou fantastisch zijn als je meer ophaalt, de nood is erg groot! Jullie gaan waarschijnlijk bouwen voor een oma, tante of moeder met een aantal kinderen, dat kunnen kleinkinderen zijn, weeskinderen. Ze wonen meestal in een modder huis waarvan het dak lekt. Zie foto hieronder.De impact die uw team zal maken zeer groot is, omdat het de levens van mensen ten goede zal veranderen en Habitat Malawi zal helpen in zijn visie om de woningarmoede in Malawi uit te bannen."   Mijn werkgever House of HR betaalt de reis en het verblijf in Malawi. Hun belofte voor deze reis is: "Wij zorgen ervoor dat deze reis jouw leven verandert en jij de levens van een heel dorp in Malawi verandert!"  
Read more