Ik bouw weer mee met Habitat. Samen bouwen we een beter leven.

Esmeralda Vis
Closed You can't donate anymore
from €2,800 (0%)

Een eigen huis is de basis voor een gezond en veilig bestaan. Habitat for Humanity (https://habitat.nl/wat-wij-doen/) vindt dat huisvesting een basisrecht is en daar ben ik het helemaal mee eens! Habitat staat voor projecten waar letterlijk ‘gebouwd’ wordt aan een betere toekomst.

In 2016 mocht ik samen met een groep vrouwen (Hammers & Heels) mee bouwen aan een beter bestaan voor een aantal families in Guatemala. Ik heb toen aan den lijve ondervonden wat Habitat doet voor deze mensen. Echt geweldig!

In mei 2020 zou ik met de groep Hammers & Heels weer vertrekken om te bouwen, dit keer op Java – Indonesië. Ik mag EN kan weer mee. Ik laat graag mijn gezin een week achter om te bouwen aan een beter bestaan voor een familie op Java.
Door COVID-19 en de daarbij behorende maatregelen is het nog onzeker wanneer we gaan. Maar we GAAN, daar twijfel ik niet aan! Houd onze site goed in de gaten.

Wil jij mij helpen deze familie een beter bestaan te geven? Je kunt mij sponsoren door op onderstaande button te klikken. Jouw bijdrage gaat zeker goed terecht komen! Bedankt alvast!

Samen bouwen we een beter leven.