Ik bouw mee met Habitat. Samen bouwen we een beter leven.

Cyraño Chin
Closed You can't donate anymore
from €650 (123%)

Een (t)huis. Voor ons zo vanzelfsprekend en voor velen zelfs de fijnste plek op aarde. Voor 25% van de wereldbevolking (1.5 miljard mensen dus) is dit helemaal niet weggelegd. Deze mensen leven in een geïmproviseerd onderkomen zonder bescherming tegen ongedierte, met een lekkend dak, muren waar de wind dwars doorheen waait en zonder sanitaire voorzieningen. Maar ook hebben zij vaak te weinig hulpmiddelen en voorzieningen om zelf huizen te bouwen. That's where Habitat for Humanity comes in.

Over de hele wereld, van Malawi tot Nepal, van Guatemala tot Sulawesi, bouwt Habitat for Humanity eenvoudige, betaalbare en veilige huizen voor mensen die dit nodig hebben. Met 13 zeer enthousiaste collega’s van Talent&Pro halen wij niet alleen geld op voor een goed doel. Maar wij gaan als vrijwilligers metselen, timmeren en zwetend, samen met de nieuwe bewoners een veilig huis bouwen in Cambodja. Eind september mag ik het team een week lang ondersteunen om de kinderen en ouderen daar laten voelen dat er mensen zijn die om hen geven en dat er altijd hoop is op een beter leven. 

Ik ben geboren in Suriname en heb grotendeels van mijn jeugd daar doorgebracht. In mijn omgeving was er ook sprake van armoede; grote gezinnen die in kapotte huisjes woonden, vriendjes die nauwelijks te eten hadden. Vele dingen uit Cambodja zijn dan ook herkenbaar, maar ook de natuur, de wegen en huizen die lijken op die van Suriname, kinderen die blootsvoets spelen op straat. Daarom betekent deze bouwreis meer dan alleen een bijdrage leveren, maar is het ook een reflectie van mijn jeugd. Ik zou de mensen uit Cambodja de geschiedenis van Suriname willen vertellen en dat er zelfs mensen.. Jaa,.. met roots uit Cambodja in Suriname wonen. Belangrijker is die mensen een goed onderdak te kunnen geven, een onderkomen wat ik mijn 3 jarige zoon heb gegeven.

Daarom vraag ik jouw steun. Het geld wat wij inzamelen wordt gebruikt voor de bouwmaterialen voor het huis. Wil jij ook je steentje bijdragen? Je kunt meteen door op onderstaande button te klikken. Alle beetjes, hoe klein dan ook, worden enorm gewaardeerd!  Alvast bedankt! Samen bouwen we een beter leven en een beter toekomst!

View all
€5 03-10-2019 | 14:10
€20 30-09-2019 | 12:30
€20 26-09-2019 | 15:58 Ik vind het een mooi initiatief, heel veel succes
€15 26-09-2019 | 13:44 Ontzettend tof dat je dit gaat doen!
€15 25-09-2019 | 10:02