Dit staat ons te wachten in Malawi

15-09-2019 | 00:00

Nog ruim vier weken en dan gaan we! Graag delen wij met jullie deze link met onze facebook-pagina naar het prachtige artikel dat onlangs in de Happinez stond over 'onze' bouwreis naar Malawi.

https://www.facebook.com/joininghandsformalawi/posts/in-de-nieuwe-happinez-staat-een-prachtig-verslag-12-paginas-incl-fotos-van-de-1e/2194595080831546/

'Onze' omdat het een bouwreis van Habitat beschrijft naar hetzelfde plaatsje als waar wij gaan bouwen: Salima, gelegen aan de rand van Lake Malawi. De journalist van Happinez maakte onderdeel uit van de groep en schreef een mooi en indringend reisverslag over hetgeen zij meemaakte. Over 'het goed doen', de armoede, de kinderen en meer. Ook prachtige fotografie. 

Kortom dit artikel neemt je alvast een beetje mee naar wat bouwreisteam Joining Hands straks gaat doen in Malawi. De komende weken zullen wij jullie nog een paar berichten sturen over onze laatste voorbereidingen. Straks als we ter plekke zijn sturen we dagelijks een vlog over wat wij meemaken op en rond de bouwplaats. 

Veel leesplezier!