Allsecur gaat op bouwreis naar Zambia

Natasja Staal
Closed You can't donate anymore
from €4,500 (0%)

 

Een solide dak boven je hoofd en drinkwater uit de kraan. Voor ons zijn dit hele normale zaken, maar voor 20% van de wereldbevolking is dit nog steeds een onvoorstelbare luxe. Daarom gaan wij in maart 2019 met Allsecur een steentje bijdragen aan een betere wereld.

 

Wij gaan namelijk met 16 collega’s op bouwreis naar Zambia om daar een gezin te helpen dat nu nog in ellendige omstandigheden leeft. Samen met lokale vakmensen en de nieuwe huiseigenaren zelf gaan wij een eenvoudig maar degelijk huis bouwen – een veilige plek waarmee de familie zelfstandig een betere toekomst kan opbouwen.

 

Een huis betekent dat je een plek hebt waar je thuis kunt komen, waar je je veilig voelt en waar je samen kunt zijn met de mensen van wie je houdt. Maar helaas is dat dus voor veel mensen niet zo vanzelfsprekend. Ruim 1 miljard mensen leven onder zeer slechte omstandigheden, zonder fatsoenlijk dak boven hun hoofd. En dat raakt ons. Wij vinden dat iedereen recht heeft op een gevoel van veiligheid en gunnen iedereen een huis en een betere toekomst.

 

Het wordt hard werken, maar de reis zal waarschijnlijk onvergetelijk worden. We kunnen niet wachten om ons steentje hieraan bij te dragen!

 

Help jij ook mee? Jij kunt ons ook helpen, laat jouw steun blijken met een bijdrage via deze pagina.

 

Bouwreisinformatie:

Wanneer: van 22 maart t/m 31 maart 2019

Waar: Zambia