Kostenuitsplitsing bouwreisprijs bedrijven

Bij elke bouwreisprijs zit een donatie inbegrepen. Dit is een donatie van € 2.500 aan het werk van Habitat for Humanity. Met de rest van bouwreisprijs bouwen we voor jou aan een zo goed mogelijke bouwreiservaring; met dit bedrag betalen we onder andere je accommodatie, eten en water gedurende de hele dag, eventuele extra activiteiten, vervoer van en naar de bouwplaats vanaf het hotel en de begeleiding door Habitat Nederland en Habitat ter plekke.

Wat zit er niet in de bouwreisprijs:

  • kosten vliegticket
  • kosten vaccinaties en visa
  • eigen activiteiten voor of na de bouwreis, persoonlijke uitgave en fooi. 

De donatie
€ 2.500 van de bouwreisprijs is een donatie. Het grootste gedeelte daarvan is een donatie aan het Habitat programma ter plekke om te investeren in hun programma. Dit wordt dus besteed aan de ondersteuning van de gezinnen, capacity building en aan bouwmaterialen. Een klein gedeelte blijft bij Habitat Nederland, wij steunen hiermee projecten in andere Habitat-landen.

Je kunt er uiteraard voor kiezen om je vrienden en familie te betrekken bij je bouwreis door ze te vragen om jouw reis te sponsoren. Download vooral onze sponsorwervingstips!

Elke bouwreisprijs is anders
Omdat de prijzen per land en per periode verschillend zijn, heeft elke bouwreis een andere prijs. Hieronder een kostenuitsplitsing voor een bouwreisprijs van € 3.650

Waarvoor zijn de bouwreiskosten?
Wij organiseren voor jou een zo goed en veilig mogelijke bouwreiservaring; met dit bedrag betalen we onder andere je accommodatie, eten en water gedurende de hele dag, eventuele extra activiteiten, vervoer van en naar de bouwplaats vanaf het hotel en de begeleiding door Habitat Nederland en Habitat ter plekke.

Wat zit er inbegrepen bij de bouwreiskosten?

 

 Wat zit er NIET inbegrepen bij de bouwreiskosten?

 

Uitsplitsing bouwreisprijs Download