Team Cement blikt in woord en beeld terug op een fantastische week in Guatemala

27-01-2020 | 11:09

 

 

#HabitatForHumanity,  samen onderweg naar een betere toekomst.
Jeannette

 

Met liefde ❤ samen een steentje bijdragen voor een betere wereld.
Johnny

 

De kleurrijke kleding en de vrolijkheid doet anders vermoeden, maar wat zijn deze mensen arm en wat is de hulp van Habitat ontzettend hard nodig.
Anneke

 

 

Bouwen met Habitat om voor hem hopelijk een klein beetje verschil te maken!
Mathilde

 

Een bouwreis kent grappige en doorsnee foto’s, ontroerende en nietszeggende momenten en families waarvan de een je meer raakt dan de ander. Maar het belangrijkste is toch wel: we doen het SAMEN!
Noël

 

Bijzondere ervaring om zelfs het zand voor het cement eerst te zeven samen met moeder en dochter van 13, voor de cookstove.
Margot

 

Het contrast was de laatste bouwdag het grootst, het verschil enorm.....maar het verschil wat wij maakten was ook enorm en dat maakte het contrast wat kleiner......het zijn de kleine dingen die het doen......
Wietze

 

Vele handen maken licht werk.....tijdens onze bouwreis hebben wij als super enthousiast team het verschil mogen maken voor gezinnen in Guatemala zodat ze een betere en gezondere toekomst tegemoet gaan.
Monique

 

Hoe eenvoudig lijkt het: een steen sjouwen (oke....honderden stenen sjouwen), maar wat maakten wij deze week het verschil met het sjouwen van die stenen, het vlechten van beton, het maken van latrines en ovens en wat maakte deze week het verschil in mijn leven!
Alies

 

Uno...dos...tres...arriba!! Work hard, play hard 😄
KIm

 

Team Cement was in Guatemala,
Zij bouwden aan ‘n huis in Solola,
Ze zwoegden zich rot,
Aan Stoof en aan Pot,
Daarna zongen zij tralalála
Lálalalalála.
Frank en Marga

 

De foto lijkt er een van honderd jaar terug in de tijd. Maar deze week hebben wij deze vreselijk arme maar trotse, hartelijke familie een betere toekomst gegeven, simpelweg door onze tijd en arbeid te delen.
Annet

 

Lenneke

 

 Klik hier voor een album met alle foto's