Jubileumbouwreis Stichting Erkend Hypotheekadviseurs

Normal 3f65f0bcd1c1568d33b0222593a4fff635b916c5
We vertrekken over

De SEH (Stichting Erkend Hypotheekadviseur) gaat vanwege hun 20-jarig jubileum op bouwreis naar Cambodja. Ze gaan van 5 t/m 14 april 2019 huizen bouwen in Siem Reap. Aanmelden voor deze bouwreis: klik op 'Ik ga mee'. 

De SEH  is opgericht in 1998 en stelt zich ten doel, ten behoeve van een goed advies aan de consument, de voorwaarden voor de financieel adviseur te scheppen om zijn vakbekwaamheid op een hoger niveau te brengen. De stichting bewaakt de kwaliteit van 9.000 Erkend Financieel Adviseurs die bij de SEH zijn aangesloten. De aangesloten adviseurs zijn door hun opleiding en ervaring bewezen deskundig en worden jaarlijks bijgeschoold middels permanente educatie. Ook informeert SEH de Erkend adviseurs voortdurend over relevante ontwikkelingen op hun vakgebied en heeft zij een Beroepscode met gedragsregels opgesteld waaraan een integere en deskundige Erkend Financieel adviseur moet voldoen.

Gesprekspartner
De SEH is gesprekspartner voor diverse overheidsinstanties en belangengroepen met betrekking tot deskundigheidseisen en andere eisen (zoals integriteit) voor financieel adviseurs. Daarmee wil de SEH bijdragen aan het belang van de financiële sector en aan de goede naam van deze sector.

 

Bouwreisinformatie

wanneer    van 5 tm 14 april 2019
waar   Siem Reap, Cambodja
richtprijs   €2.200
aanmelden   klik op 'Ik ga mee' en kies in het volgende scherm voor ‘individueel’
deelnemers   weten wie er allemaal meegaan met deze reis? klik hier

 

Klik hieronder of hierboven op het tabje 'Nieuws' voor al het nieuws/blogs over deze bouwreis.

Hieronder vind je een album met alle foto's

Marije Minderop

bouwreizen@habitat.nl

0208002970