Samen bouwen we een duurzame toekomst

Bouw je mee?

In actie komen voor Habitat kan op vele manieren – van hardlopen, een veiling organiseren of koekjes bakken tot een week lang meebouwen aan een stevig Habitathuis voor een gezin in een ontwikkelingsland. Het kan allemaal.
Meld je aan voor een van onze evenementen of start zelf een actie. Maak je eigen sponsorpagina waarmee je familie, vrienden en collega’s direct betrekt bij jouw actie. Habitat ondersteunt vanzelfsprekend je actie met tips en materialen.
Of ga je mee op bouwreis? Ga naar je bouwreisteam en schrijf je in voor deze reis van je leven.

Lees hier alles over bouwreizen met Habitat for Humanity

Wat je ook kiest, elke bijdrage is van harte welkom! Zo bouwen wij samen voor nog meer families een thuis en een toekomst.

 

Lees meer Lees minder
Bekijk alle

Ga mee op Bouwreis, ren met ons de Damloop, start zelf  een actie of bedenk een evenementen met je team, je collega’s of bijvoorbeeld je serviceclub. Kijk hieronder voor inspirerende acties van anderen.

Ik ga mee
Bekijk alle

Terugreis 1 door Arjan

20-04-2024 | 15:33 Geplaatst op: Rabobank week twee We zijn momenteel nog op de luchthaven. We hadden al moeten vliegen, maar personeel was ziek?! Dus vliegen we nu om 16:00 uur met een andere vlucht (i.p.v. 14:25 uur). Voordeel is dat dit een directe vlucht is en dat er dus geen tussenlanding is.Inchecken duurde lang: Er was een systeemstoring. Dus hebben we een handgeschreven boarding pass gekregen, nadat mijn naam op een geprinte lijst was gevonden. Allemaal net ff anders hier 😜 Voldoende tijd dus om (opnieuw) te reflecteren en terug te blikken op alle mooie en bijzondere herinneringen, de ontmoetingen met de lokale bevolking en ook de lol die we met elkaar hebben gehad….
Lees meer
Bekijk alle
€ 10

Amy

20-04-2024 | 10:23 Aan: Habitat for Humanity Kenya Trip 2024 So proud of you clarey xxx