Hammers & Heels 2018

Normal 79e9ed67681d01f429b61a858334ba347caa3899
Activity is closed

Team Hammers & Heels – een groep bevlogen dames die regelmatig hun hakken verwisselen voor bouwschoenen – gaat weer op bouwreis!

Hammers & Heels bestaat dit jaar uit 14 powervrouwen; allemaal succesvolle vrouwen, moeders en echtgenotes die zich bewust zijn van hun eigen kracht en geluk. Ze staan vol in het leven. Dit gevoel willen ze vieren, maar ook overbrengen op de vrouwen in ontwikkelingslanden. Want met 'girlpower' is veel te bereiken!

Na India, Lesotho en Guatemala gaat de 4e Hammers & Heels bouwreis naar Sri Lanka. Een week gaan de dames op dit kwetsbare eiland in Zuidoost Azië bouwen aan een veilig huis voor een gezin dat nu nog in een hutje leeft. Zij aan zij met de toekomstige bewoners gaan zij aan de slag. Sjouwen, metselen, zagen maar vooral ook zweten, lachen, spelen en dansen en misschien af en toe een traantje wegpinken.

Team Hammers & Heels 2018 stapt onder leiding van Habitat Nederland directeur Jennifer Lemke op vrijdag 11 mei 2018 op het vliegtuig. Volg de belevenissen van de dames in Sri Lanka op de voet onder het kopje 'Nieuws' en bekijk de bouwreisfoto's hieronder.
Een steentje bijdragen aan deze bouwreis kan natuurlijk ook!

Jennifer Lemke

bouwreizen@habitat.nl