Expeditie Habitat 2020 naar Nepal

Still to go

In november 2020 organiseert Habitat Nederland voor de 1e keer Expeditie Habitat – een bijzonder en sportief avontuur waarbij je een meerdaagse hike maakt langs de rand van de Himalaya en meebouwt aan een veilig huis.

Tijdens Expeditie Habitat dompel je je onder in het dagelijks leven van de locals, je overnacht in homestays bij gastgezinnen en komt op plekken waar je als gewone toerist niet komt. En het mooiste: je ziet niet alleen met eigen ogen de impact van je sponsorgeld, maar je bouwt er letterlijk zelf aan mee! Zij aan zij met lokale bouwvakkers en de toekomstige huiseigenaren bouw je een aardbevingsbestendig huis en maak je écht een blijvend verschil in het leven van 40 gezinnen.

Klik hier voor nog veel meer informatie over Expeditie Habitat

Expeditie Habitat in het kort

  • voor maximaal 25 sportieve enthousiastelingen die niet bang zijn voor vieze handen en de wereld graag een beetje mooier maken
  • een expeditie met 3 dagen bouwen en 3 dagen hiken aan de voet van de Himalaya in Nepal (we lopen een deel van de Kathmandu Valley Trek)
  • 1 - 8 november 2020
  • reiskosten: € 1.050 (inclusief overnachtingen, maaltijden, trektocht, begeleiding door een Nederlandse reisbegeleider en lokale gidsen en € 125 inschrijfgeld – exclusief retourvlucht naar Nepal)
   Klik voor uitsplitsing reiskosten
  • sponsorgeld: € 3.000

weten wie er allemaal meegaan met deze reis? klik hier!


LET OP: 25 enthousiastelingen waren je voor: je kunt je niet meer aanmelden voor de eerste editie van Expeditie Habitat.

Maar niet getreurd: we plannen een nieuwe editie! Meld je aan voor de maillijst en hoor als eerste wanneer de volgende editie van Expeditie Habitat zal zijn.

Ik schrijf me in voor de maillijst

Hou ook onze website in de gaten: www.habitat.nl/expeditie

View all
€ 250 22-01-2020 | 20:37 To: Ik ga met Expeditie Habitat naar Nepal. Sponsor je mij? Mooi project! Goed dat je je hebt opgegeven. Veel succes.
€ 500 22-01-2020 | 14:50 To: Ik ga met Expeditie Habitat naar Nepal. Sponsor je mij?
€ 500 21-01-2020 | 15:26 To: Ik ga met Expeditie Habitat naar Nepal. Sponsor je mij?
€ 500 20-01-2020 | 02:24 To: Ik ga met Expeditie Habitat naar Nepal. Sponsor je mij? Goed doel Kenh
€ 50 19-01-2020 | 14:35 To: Ik ga met Expeditie Habitat naar Nepal. Sponsor je mij? Een mooie gedachte:letterlijk meebouwen aan een toekomst
View all

Gastles SG Het Rhedens

17-01-2020 | 00:00 Posted on: Ik ga met Expeditie Habitat naar Nepal. Sponsor je mij? Vandaag mocht ik tijdens de les Mens & Maatschappij van meneer Pelgrom op scholengemeenschap Het Rhedens in de klas van mijn jongste zoon een gastles geven. Hij had dit voor me geregeld omdat ze het over het thema aardbevingen hadden.  Hoe aardbevingen ontstaan stond allemaal uitgebreid beschreven in het lesboek, maar de gevolgen daarvan slechts minimaal. Aan de hand van foto's en YouTube-video's had ik een PowerPoint voorbereid. Waar de gehele klas 50 minuten ademloos naar heeft zitten kijken en luisteren. Top! Heel enthousiast werden naar afloop van de les al de eerste initiatieven voor sponsoracties geboren. Wat een geweldige groep van jongelui.  Dank je wel klas DKT1H, dank je wel meneer Pelgrom en dank je wel Siem! #proud mom #habitatforhumanity 
Read more