Expeditie Habitat 2020 naar Nepal

Still to go

In november 2020 organiseert Habitat Nederland voor de 1e keer Expeditie Habitat – een bijzonder en sportief avontuur waarbij je een meerdaagse hike maakt langs de rand van de Himalaya en meebouwt aan een veilig huis.

Tijdens Expeditie Habitat dompel je je onder in het dagelijks leven van de locals, je overnacht bij gastgezinnen en komt op plekken waar je als gewone toerist niet komt. En het mooiste: je ziet niet alleen met eigen ogen de impact van je sponsorgeld, maar je bouwt er letterlijk zelf aan mee! Zij aan zij met lokale bouwvakkers en de toekomstige huiseigenaren bouw je een aardbevingsbestendig huis en maak je écht een blijvend verschil in het leven van 40 gezinnen.

LET OP: er is nog maar 1 plaats beschikbaar voor deze editie!

Klik hier voor nog veel meer informatie over Expeditie Habitat

Expeditie Habitat in het kort

  • voor maximaal 25 sportieve enthousiastelingen die niet bang zijn voor vieze handen en de wereld graag een beetje mooier maken
  • een expeditie met 3 dagen bouwen en 3 dagen hiken aan de voet van de Himalaya in Nepal (we lopen een deel van de Kathmandu Valley Trek)
  • 1 - 8 november 2020
  • reiskosten: € 1.050 (inclusief overnachtingen, maaltijden, trektocht, begeleiding door een Nederlandse reisbegeleider en lokale gidsen en € 125 inschrijfgeld – exclusief retourvlucht naar Nepal)
    Klik voor uitsplitsing reiskosten
  • sponsorgeld: € 3.000

Aanmelden?
klik op Ik ga mee en kies in het volgende scherm voor ‘individueel’

weten wie er allemaal meegaan met deze reis? klik hier!

(als je meegaat, ga je ook akkoord met de algemene voorwaarden voor de Expeditie)