Dam-tot-Damloop: 22 september 2019

Ook in 2019 doet Habitat Nederland weer mee met de Dam-tot-Damloop!

Zoals je weet bouwt Habitat huizen in ontwikkelingslanden, omdat wij vinden dat een veilig huis dé basis is voor een betere toekomst. Al meer dan 22 miljoen mensen wonen in een Habitat huis maar er is nog heel veel meer te doen: nog steeds leeft 1 van elke 5 mensen ter wereld in een krot!

Jij kunt helpen door op 22 september 2019 de 16,1 kilometer van de Dam tot Damloop te lopen en je voor deze geweldige prestatie te laten sponsoren voor Habitat. Zo combineer je een sportieve prestatie met iets doen voor het goede doel. Dat loopt echt een stuk lekkerder! 

Dankzij jouw actie, jouw donateurs, kunnen wij een huis bouwen voor een gezin dat nu in een krot woont, we zorgen voor toegang tot schoon drinkwater en degelijke toiletten. Samen bouwen we een beter leven!

Wil jij de Dam tot Damloop met ons meelopen? Klik op 'Ik ren mee' en schrijf je in!

We vragen je om, naast het inschrijfgeld van € 25, nog minimaal € 125 te werven voor ons project in Zambia. Wij zorgen voor je startbewijs, je krijgt van ons een hardloopshirt en uiteraard ondersteunen we je zoveel mogelijk met tips en tricks voor het ophalen van sponsorgeld.

Reacties van deelnemers in eerdere Habitat Damloop teams:
"Het was een eer onderdeel te zijn van zo'n fantastisch team met een ongelooflijk top doel!"

"Ik heb genoten. Het was een belevenis en voelde heel bijzonder om dit keer eens niet voor jezelf te lopen, maar voor een goed doel! Dankzij de hulp van heel veel sponsors heb ik het op een na hoogste bedrag binnengehaald, nl. meer dan 3,5 huisjes. Fantastisch en nogmaals hartelijk dank daarvoor. Dat was voor mij natuurlijk de stimulans om ook de laatste kilometers door te gaan. Ik bedacht gewoon wie er allemaal geld overgemaakt hebben en hoeveel mensen mij de afgelopen maanden gestimuleerd hebben. Wat heb ik veel lieve bemoedigende kaartjes, mailtjes en whatsappjes ontvangen. Hartverwarmend!"

"Ik denk dat het een geslaagde Dam tot dam was voor ons want we hebben (bijna) allemaal onze doelen behaald. Bedankt voor de organisatie!"

"Jullie enorm bedankt voor de prima organisatie inclusief alles eromheen. Heb heerlijk gelopen in een schitterende ambiance met veel vrolijkheid en positiviteit"

"Bedankt ook voor het hardloopshirt! Het is een mooi shirt waar ik goede herinneringen aan heb"