[copy] [copy]

Op 15 december organiseert Habitat Nederland voor het eerst een live online crowdfunding event. In dit anderhalf uur durende event schakelen wij naar Nepal, Zambia en Oeganda waar onze collega’s ter plaatse je alles vertellen over Habitats werk in hun land. Onze ambassadeurs Buddy Vedder en Marlayne Sahupala presenteren de avond en jij als deelnemer kunt live meepraten en al je vragen stellen aan de experts.

Het is een fondsenwervend event maar doneren is natuurlijk helemaal vrijwillig. Een kleine waarschuwing: het werkt aanstekelijk! We nodigen je van harte uit om ‘aanwezig’ te zijn bij deze onvergetelijke avond. Een kaartje kopen is niet nodig; jij en je gasten hoeven ons alleen maar te laten weten dat je erbij bent op 15 december.

Bekijk hier een korte impressie van het event

 

 

Project 1: Water voor Zambia
Paul Chishimba neemt je mee naar Zambia, waar veilig drinkwater schaars, maar broodnodig is, zeker in tijden van corona. Daarom bouwt Habitat waterpompen op zonne-energie. Heel belangrijk voor de gezondheid van de mensen die in afgelegen gebieden leven.

Doneer hier voor Zambia

Alle donaties worden verdubbeld door Van Dillen Bouwgroep en Allianz.

   
         
  Project 2: Een beter leven voor Dalit-families in Nepal 

Selina Chan van Habitat Nepal vertelt over het leven van Dalit-families. Zij leefden onder vreselijke omstandigheden, maar dankzij steun van Habitat kunnen ze met een veilig huis nu zelf verder bouwen aan een beter leven.

Doneer hier voor Nepal

APPM, Finance Factor en Talent&Pro zorgen er samen voor dat jullie donaties verdubbeld worden.

   
         
     

Project 3: Een huis en een opleiding voor jongeren in Oeganda
In Oeganda bouwt Habitat niet alleen huizen: wij bieden jongeren ook een vakopleiding, zodat zij als timmerman of kleermaakster aan de slag kunnen. Met een huis en een inkomen hebben deze kwetsbare mensen nu de basis om zelfredzaam te worden. Maak kennis met deze jongeren tijdens het verhaal van Brendah Luyiga.

Doneer hier voor Oeganda

Een prachtige bijdrage van riz bouw zorgt voor een verdubbeling van jouw donatie aan ons project in Oeganda.

   
         
    Verdeel mijn donatie over 3 projecten
Kun je niet kiezen aan welk project je wilt doneren? Doneer hieronder en wij verdelen je donatie over de 3 projecten.

Doneer voor 3 projecten
   

 

View all
€ 15 28-01-2021 | 18:48 To: Project 2: Een beter leven voor Dalit-families in Nepal 
€ 15 12-01-2021 | 17:24 To: Project 2: Een beter leven voor Dalit-families in Nepal 
€ 50 11-01-2021 | 06:37 To: Project 1: Water voor Zambia
€ 25 10-01-2021 | 15:53 To: Project 2: Een beter leven voor Dalit-families in Nepal 
€ 25 04-01-2021 | 16:25 To: Project 2: Een beter leven voor Dalit-families in Nepal 
View all

Geweldig resultaat Online Crowdfunding Event

17-12-2020 | 16:15 Het was een prachtige avond! Wat was het fantastisch gisteravond. Al jullie hartverwarmende reacties, de verbondenheid met iedereen en al die energie, wat voelde het goed om weer even met jullie samen te zijn. Met recht een prachtige afsluiting van een raar jaar! En dan al die gulle donaties voor Zambia, Nepal en Oeganda. We kunnen het nog nauwelijks geloven, maar wij zijn er zo ontzettend blij mee! Samen hebben we het grandioze bedrag van € 93.672 bij elkaar gebracht – een hartverwarmend resultaat en het bewijs dat je samen meer bereikt! En de teller loopt nog! Speciale dank aan Paul, Selina en Brendah voor jullie gepassioneerde, inspirerende en emotionele verhalen en voor jullie mooie werk.En uiteraard ook een groot dankjewel voor onze presentatoren van de avond: Marlayne Sahupala en Buddy Vedder. Dankzij jullie energie en hart voor Habitat wisten jullie mensen te raken op deze prachtige avond! Een speciaal bedankje voor Roland de Bruijn die onze collega’s heeft voorbereid op hun pitches, met een top resultaat, dat zag je! Uiteraard zijn wij heel blij met onze verdubbelaars Van Dillen, Allianz, Legian, APPM, Finance Factor, riz bouw en Talent&Pro, dankzij hun steun werd elke euro twee keer zoveel waard! Ook onze projectambassadeurs Marcel, Harry en Lenneke willen we bedanken voor hun mooie oproep en steun en tot slot een bedankje aan BroerZ die deze prachtige avond perfect voor ons in beeld heeft gebracht. Heb je het gemist?Kon je er toch niet bij zijn of wil je nog een keertje nagenieten? Via onze website kan je de show terugkijken. Deel de link vooral zodat er nog meer mensen kunnen genieten van deze bijzonder show. Wil je ook nog doneren?Doe dat dan zo snel mogelijk, dan kunnen wij er voor zorgen dat ze in Zambia, Nepal en Oeganda zo snel mogelijk aan de slag kunnen met jouw gift.
Read more