Carpe Diem

Activity is closed

Team Carpe Diem vertrekt vrijdag 5 oktober 2018 naar India. Het team zal een week lang gaan bouwen in de buurt van Pondicherry aan de Oostkust van India. Volg hier hun belevenissen en steun het team vanuit Nederland!

India, het land van curry, mooie kleuren, bollywood en heilige koeien. Maar ook het land van grote tegenstellingen tussen arm en rijk, het land van een officieel niet meer bestaand kastenstelsel en waar een groot deel van de bevolking in grote armoede leeft. Mensen die wonen in ‘katcha’s’: hutjes van modder met een dak van stro of palmbladeren. Hutjes waarvan de daken lekken en regelmatig vervangen moeten worden. Muren die op instorten staan en sanitaire voorzieningen zijn er al helemaal niet.

Gezinnen die leven van het werken op het platteland, waarvan de vader regelmatig langere tijd van huis is om geld te verdienen door elders te werken. Het gemiddelde inkomen ligt laag, circa € 75,00 per maand. Eén warme maaltijd per dag is een luxe die helaas niet altijd voor iedereen is weggelegd. 

Team Carpe diem gaat bouwen aan de Oostkust van India, district Tamil Nadu. In dorpen in de buurt van Pondicherry worden huizen gebouwd op diverse projecten. Deze projecten worden uitgevoerd in samenwerking met partner Rural Education and Action for Liberation (REAL). In de loop van 2018 wordt het project waaraan team Carpe diem gaat meebouwen bekend gemaakt.

Bouwreisinformatie

wanneer    van 5 m 14 oktober 2018
waar   Pondicherry, India
prijs   € 2.300
aanmelden   klik op 'Ik ga mee' en kies in het volgende scherm voor ‘individueel’
deelnemers   weten wie er allemaal meegaan met deze reis? klik hier

 

Klik hieronder of hierboven op het tabje 'Nieuws' voor alle updates over deze bouwreis. 
Hieronder vind je een album met alle foto's.

Marije Minderop

bouwreizen@habitat.nl

0208002970